Jump to content

antonis_tsif

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonis_tsif

  1. Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει;;;;;;Θελω να φλασαρω το κινητο μου με το uptestex αλλα δεν με αφηνει να αλλαξω κατι,ολα ειναι γκριζα!Ενεργοποιησα το windows enabler(on) ετρεξα και το προγραμα σαν διαχειριστης αλλα τιποτα... Please HELP!!!!!
  2. Της cosmote ειναι και εχει την εκδοση V10e.Πως να να το γυρισω;
  3. Χθες περασα το opera mini 4 απο το site του jimdem και δεν μπορω να δω βιντεακια στο youtube ενω με τον κανονικο browser μπορω!!!!!Μηπως πρεπει να κανω τιποτα στις ρυθμισεις; SOS!!!!!!Ξεκινησα να περασω το Wetravel ακολουθησα πιστα τις οδηγειες και... 1)Πηγα να κανω εγκατασταση το WeTravel.jad και μου εβγαζε συνεχεια "αποτυχια ελενχου ταυτοτητας".Δοκιμασα το Wetravel.jar και εκανε κανονικα εγκατασταση. 2)Πηγα να ορισω τα δικαιωματα και μου βγαζει τις επιλογες "ερωτηση και Να μην επιτρεπεται ποτε!!!!" Τι να κανω;Please HELP!!!!!!!
  4. Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα το συγκεκριμενο κινητο και μου κανει κατι επανεκκινησεις μονο του... κολλησε κανα δυο φορες και αλλα τετοια!τι προτεινεται να κανω?να το παω για service?να κανω factory reset ή να του κανω αναβαθμιση μονος μου?(εχω την εκδοση V10e)
  5. Γεια σας.Απο χθες ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου και εχω καποιες αποριες. 1)Η συσκευη εχει την εκδοση V10e και απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ εναι παλια.Πως μπορω να τιην αναβαθμισω;Υπ'οψην το εχω συνδεσει στον υπολογιστη με το PC SUITE και δεν μου εβγαλε καποιο μηνυμα. 2)Πως κανω εγκατασταση τα προγραμματα opera kai ebuddy;
×
×
  • Create New...