Jump to content

zanzavarus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zanzavarus

  1. zanzavarus

    LG G3s mini

    @GMF80 --> για την αναβάθμιση σε 5 το συζητώ μόνο για την διαχείριση μπαταρίας, μήπως είναι ακόμα πιο καλή. Όσο αφορά τα υπόλοιπα, δεν είμαι χρήστης που θα το ζητήσω ούτε κάνω χρήση του κινητού ιδιαίτερη. @alexyari --> αυτό που έγραψα πιο πριν ήταν απάντηση από τον φίλο nekt μερικά post νωρίτερα: δεν έχουν ακόμα ανταλλακτικά. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι στο προηγούμενο κινητό που είχα με είχε βολέψει. Συνήθεια είναι....
  2. zanzavarus

    LG G3s mini

    Για το led έχει απαντήσει φίλος στην προηγούμενη σελίδα (θέλει αλλαγή σε μία πλακέτα και δεν έχουν ακόμα ανταλλακτικά, υποθέτω θα μας ενημερώσει όταν έχει νεότερα). Για τα υπόλοιπα το κινητό είναι πολύ καλό. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι το εξής: διάβασα κάποιες αναφορές ότι θα πάρει android 5, ξέρει κανείς άλλος τίποτα πιο επίσημο/έγκυρο?
  3. Καλή χρονιά και καλή συνέχεια στο experts-mobiles!
  4. zanzavarus

    LG G3s mini

    Παίζει...... μέχρι εχτές το βράδυ στις 21:00 το είχα 48 ώρες ανοιχτό, 46 ώρες wifi, 1 ώρα data, 9 ώρες οθόνη, μην/viber, internet, εφαρμογές..... η μπαταρία έπεσε επιτέλους στο 13%! Δε μπορώ να το πω άσχημο... @GMF80: έχουμε την ίδια παρτίδα αλλά δε λειτουργεί το led, όχι ότι με ενοχλεί τόσο αλλά λες να φταίει η rom που έχει από wind; γιατί λογικά το h/w είναι ακριβώς ίδιο
  5. zanzavarus

    LG G3s mini

    Γιατί δε το πας για επισκευή? Δεν έχω διαβάσει κάτι που να υποδεικνύει κατάστημα με παρτίδα που να λειτουργεί...
  6. zanzavarus

    LG G3s mini

    Θα ανέβει ακόμα πιστεύω, όταν κινητά σαν το LG L Bello τα πουλάνε 170€ από εισαγωγές Γερμανίας και τα γνωστά καταστήματα στα 200€, μου κάνει εντύπωση που έχει μείνει ακόμα η τιμή σε αυτά τα επίπεδα.
  7. zanzavarus

    LG G3s mini

    με το app2sd χωρίς root? Μα φυσικά και είναι ανώτερο από το G3, το έγραψα εξ' άλλου, αλλά μιλάμε για άλλη κατηγορία και άλλα χρήματα, και το βασικότερο, αν είναι να προσθέσουμε 70 ξεφεύγουμε αρκετά από την τιμή του G3s... είναι σχεδόν το 30% της τιμής του, δε το λες και λίγα παραπάνω!
  8. zanzavarus

    LG G3s mini

    Να ρωτήσω πόσο το αγόρασες? Γιατί 70€ παραπάνω δεν είναι λίγα... αλλάζεις κατηγορία και μετά έχουμε άλλη κουβέντα να κάνουμε με άλλα μοντέλα στο παιχνίδι. Εγώ αγόρασα το G3s στα 187€, αν πάρω την πιο χαμηλή τιμή του G2, και την βάλω σαν όριο, καταλαβαίνεις ότι έχουμε άλλους όρους στο παιχνίδι. Και από την άλλη ο κάθε ένας μπορεί να έχει άλλα στοιχεία ως κριτήρια επιλογής από εσένα. Παράδειγμα δικό μου: με αποτρέπει η μη δυνατότητα τοποθέτησης mircoSD ή θεωρώ περιττή (ή/και σπατάλη μπαταρίας) την ανάλυση πάνω από ένα όριο, σε σχέση με την διαγώνιο της οθόνης. Συμφωνώ μαζί σου στο εξής: το G2 είναι καλύτερο σε κάποια σημεία από το G3s, αναμφισβήτητα! Αλλά επίσης είναι πολύ ακριβό το G2 32Gb για να το βάλω μπροστά στον ανταγωνισμό. Και το πρόβλημα με το LED είναι εντός εγγύησης, δε έχω δει κάποιον να το έχει πάει στο service και να του είπαν ότι δε φτιάχνεται.
  9. zanzavarus

    LG G3s mini

    Με ποιο έκανες root γιατί δύο τρία που δοκίμασα δεν δούλευαν, και θέλω να μεταφέρω εφαρμογές στην sd
  10. zanzavarus

    LG G3s mini

    Η απεγκατάσταση είναι ίσως το πιο έυκολο, η επαναφορά τους όμως πως μπορεί να γίνει? Εκτός φυσικά του να περάσω ξανά την εργοστασιακή ROM. edit: Εγκατέστησα τον Nova αλλά δε μου δουλεύουν κάποια πράγματα, παράδειγμα το διπλό άγγιγμα στην οθόνη για κλείδωμα/ξεκλείδωμα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την βλέπω κάπου ή είναι "προνόμοιο" του launcher της LG?
  11. zanzavarus

    LG G3s mini

    Σχετικά ή/και συμπληρωματικά με την ερώτηση του OAL: 1) Για να βγάλω κάποιες εφαρμογές που δε μπορώ αυτή τη στιγμή (παράδειγμα τον default internet της LG ή την εφαρμογή MyWind) πρέπει να έχω δικαιώματα root? 2) Με την εγγύηση τι γίνεται? Ξέρω ότι με το root την χάνω αλλά μπορώ να το επαναφέρω μετά υποθέτω. Αν όμως απεγκαταστήσω τις ανωτέρω για παράδειγμα εφαρμογές, χάνω ξανά την εγγύηση?
  12. zanzavarus

    LG G3s mini

    Δε με καταλαβες καλα μαλλον, τα λεω παλι προς αποφυγη παρεξηγησεων: 1) Στη wind (ελλαδας) θα πηγαινα ωστε να ελυνα το θεμα με το 3g, το οποιο τελικα το ελυσα μονος μου οποτε και δε θα παω πλεον. 2) το τελευταιο ερωτημα αφορουσε την αντικατασταση της rom που εχει το κινητο ( η οποια και ειναι της ιταλικης wind) με την επισημη της LG. Για την εγκατασταση αυτης φυσικα και δε θα παω πουθενα αλλα θα το κανω μονος μου, και αν το κανω κιολας αφου το τηλεφωνο πλεον ειναι απολυτα λειτουργικο!
  13. zanzavarus

    LG G3s mini

    Το θέλω μόνο ώστε να μην έχω το branded της ιταλικής wind, κατά τα λοιπά το κινητό είναι ΟΚ, ούτε σκαλώματα ούτε τίποτα. Έλεγα μήπως του περάσω όμως καθαρό android για να ξεφορτωθώ και τις μικρες βλακοεφαρμογές που θα έχει λόγω brand
  14. zanzavarus

    LG G3s mini

    Τελικά τα καταστήματα ήταν κλειστά σήμερα, οπότε δοκίμασα τους οδηγούς τους (WIND) ξανά και αποδείκτηκαν λάθος... Στην ρύθμιση του ΑΡΝ, στην επιλογή ΑΡΝ type, δεν θέλει "internet" όπως έλεγε ο οδηγός, αλλά "default". Συνδέθηκε αμέσως! Συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα της wind: Ρυθμίσεις Internet: Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Eπιλέγουμε “Νέο APN” Όνομα: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια πάντως... Τον nova τον έχω δει και σε άλλα κινητά, με τελευταίο το samsung s3 όπου πραγματικά απογείωσε το κινητό, αλλά στο συγκεκριμένο που συζητάμε, προσωπικά, δε βλέπω σκαλώματα και κολλήματα. Ίσως φταίει η χρήση που του κάνω. Μία ερώτηση, ίσως και χαζή: υπάρχει τρόπος να περάσω την D72210d_00 και να κρατήσω τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα? Ή πάω από την αρχή?
  15. zanzavarus

    LG G3s mini

    Νομιζω οτι εχω την ιταλικη V10b-222-88 ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε προλαβα σημερα, παρασκευη αν προλαβω θα παω. Θα δουμε τοτε! Καλη χρονια να εχουμε και υγεια σε ολους update: Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον οδηγό (LG G3 [Οδηγός αναβάθμισης και επιστροφής σε stock frimware]) σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη με την Wind? Έχω βρει την D72210d_00. Αυτή είναι η τελευταία ευρωπαϊκή ή η D72210b_00?
  16. zanzavarus

    LG G3s mini

    Δε νομιζω να ειναι branded. Πως μπορω να το δω στο κινητο; υπαρχει καποιο link για να κατεβασω την EUR;; Αν προλαβω θα περασω παρασκευη απο wind μηπως και μπορουν να κανουν τιποτα, απο το μαγαζι τα ιδια, την παρασκευη αν προλαβω. Υπαρχει δυνατοτητα να παρεις αντιγραφο της δικης σου και να την λαβω καπως;
  17. zanzavarus

    LG G3s mini

    Μπορεί να είναι και αυτό, αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα από κάποιον που το έχει πάρει από αντίστοιχα μαγαζιά... Στο link που έστειλες δεν βλέπω κάποια από Ελλάδα, ποια να βάλω? Κάποιος άλλος που το έχει μπορεί να βοηθήσει? @GMF80: αν δεν κάνω λάθος, και εσύ το ίδιο κινητό δεν έχεις? edit: Αν περάσω κάποια ROM από άλλο κινητό που κυκλοφορεί "τυπικά" Ελλάδα? Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει που να το έχει?
  18. zanzavarus

    LG G3s mini

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά, αγόρασα και εγώ το κινητό σήμερα! Το πρώτο μου μετά το ΝΟΚΙΑ 5800.... Πολύ όμορφο το κινητό, και καλό από απόδοση, παιχνίδια δεν παίζω τίποτα σπουδαίο, οπότε μια χαρά θα μου πάει πιστεύω. Μία ερώτηση τώρα: στο ΝΟΚΙΑ 5800 είχα μία κάρτα της WIND (καρτοκινητό) και έχω δωρεάν internet όπου το χρησημοποιούσα κανονικά (viber/internet). Στο g3s δε μπορώ να συνδεθώ με data..... Με τίποτα.... Έβαλα τις ρυθμίσεις APN αλλά πάλι τίποτα... Γνωρίζει κανείς κάτι? Ενημερωτικά (ή αν παίζει κάποιο ρόλο για το θέμα μου) το αγόρασα από galaxystore στην Συγγρού, το μόνο που το είχε. Μάλλον είναι παρτίδα από Ιταλία γιατί είχε default κάποια πράγματα στα ιταλικά (λογότυπο μέχρι και της Wind Ιταλίας...), αν και η κοπέλα στο μαγαζί μου είπε ότι είναι από Γερμανία.
  19. Χρόνια πολλά σε όλους και αυτό το όμορφο κινητό στα χέρια σας! Καλό βράδυ!
  20. Όμορφο, χωρίς να είναι μοναδικό, αλλά με ιδιαίτερες καμπύλες...! Καλή επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...