Jump to content

BusyBeef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BusyBeef

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

BusyBeef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Το δικό μου το GT 505 μου κάνει διάφορα παράλογα όπως, όταν με καλούν και απαντάω με ακούνε μετά απο κάποια δευτερόλεπτα. Κάποιες φορές το αφήνω με γεμάτη μπαταρία και το βρίσκω σβησμένο. Υπάρχουν φορές που το έχω δίπλα στο ρούτερ και δεν πιάνει το σήμα. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και δεν μπορούν να τα εντοπίσουν τα προβλήματα. Πήρα τηλέφωνο στην LG απευθείας και μου λένε ότι αν δεν υπάρχουν πειστήρια βλάβης του service δεν μπορούν να μου κάνουν αντικατάσταση. Αν κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχα προβλήματα ας μου γράψει τι έκανε. Και αν καποιος ξέρει μήπως υπάρχουν ρυθμίσεις δικτύου για το What's up ας με ενημερώσει αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ.
  2. Λοιπόν, δοκίμασα τις ρυθμίσεις που μου είπες και συνέχισε να μην τα εμφανίζει. Μετά έκανα επαναφορά ρυθμίσεων όπως μου είχε προτείνει πιο πάνω ο vag1989 αλλά και πάλι δεν τα εμφάνιζε. Τέλος δοκίμασα απλά την επανεκίνηση που μου έγραψε ο Dinos_Patra και είδα ότι τώρα τα δείχνει. Οπότε το πίο πιθανό είναι να crashάρει το software του κινητού αν μείνει αναμένο και κάποιες μέρες. Κάτι τελευταίο που κοίταξα τώρα στις ρυθμίσεις του (απο την στιγμή που δείχνει να λειτουργεί η λίστα) είναι στις ρυθμίσεις που μου είχες αναφέρει ότι το πρώτο είναι ON και το δεύτερο OFF, δηλαδή : ΜΗΝΥΜΑΤΑ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ>ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ>(ΟΝ) και απο κάτω να γράφει ειδοποίηση. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ> ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΠΗΡΕΣΙΑΣ>ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (OFF) Πάντως ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  3. Παιδιά καλησπέρα! Ενημερώστε με αν ξέρει κάποιος, πως γίνεται να μου προβάλει σε λίστα τα μυνήματα και τις αναπάντητες που μου έχουν κάνει, την στιγμή που το ξεκλειδώνω. Όταν πρωτοπήρα το κινητό δεν μου τα εμφάνιζεται. Απο κάποια στιγμή και μετά μου έβγαζε την λίστα για να ανοίξω απευθείας και να δώ τα μυνήματα και τις αναπάντητες. Με κάποιο τρόπο το απενεργοποίησα και ψάχνω να βρώ πώς μπορώ να την επαναφέρω. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...