Jump to content

kckontos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kckontos

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kckontos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα.που μπορω να βρω χαρτες πλοηγησης για το τηλεφωνο?
  2. φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και γω και μου ειχε φανει παραξενο. Μολις εκανα αναβαθμιση στην 0.22 το προβλημα λυθηκε εντελως συμπτωματικα. Ελπιζω να γινει ετσι και με το δικο σου.
  3. παιδια καλησπερα. θελω να κανω μια ερωτηση. οταν παω πιν.ελεγχου->τηλεφωνο->ενημερωση λογισμικο. στη λιστα με τις ενημερωσεις μου εμφανιζει την ενημερωση τηλεφωνου με θαυμαστικο διπλα. τι πρεπει να κανω;
  4. πριν λιγες μερες το ειχα δει στο πλαισιο στα 408 ευρω. Τιμη συσκευης παντα. Τωρα αν το συνδιασεις με νεα συνδεση η καποια αναβαθμιση η τιμη θα ειναι μικροτερη.
  5. επειδη εχωβ μπερδευτει λιγο με αυτα που διαβαζω. αναβαθμιση ζηταει μονο του η του κανουμε εμεις?
  6. οκ θα κανω αυτο που μου ειπες. Το βραδακι θα ανεβασω ενα screenshot με το τι περιεχει η καρτα μνημης ωστε να δουμε τι μπορουμε να αφαιρεσουμε γιανα εχουμε περισσοτερο χωρο. Φιλε μου watermelon σ ευχαριστω πολυ γιατι πολυ χρησιμες υποδειξεις σου.
  7. εγω το βλεπω μεταλλικά αλλα δεν περνω όρκο οτι ειναι μεταλλικό. Μεταλλικό με απολυτη βεβαιοτητα ειναι το πισω. Αλλα τι σας ενδιαφερει βρε παιδια τι ειναι μεταλλικο και τι οχι. Το θεμα ειναι οτι ειναι μια στοιβαρη συσκευη που τη νιωθεις στο χερι σου. Αυτα απο εμενα.
  8. Ενταξει λυθηκε το προβλημα με τα μηνυματα μετα την υποδειξη του φιλου watermelon. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παιδια καλησπερα. Ψαχνωντας το τηλεφωνο διαπιστωσα οτι η καρτα μνημης που εχει 4gb μονο 4 δεν ειναι γιατι ειναι γεματη με nokia pc suite και αλλα πραγματα αφήνοντας 1 gb μονο διαθεσιμο για αποθηκευση. γνωριζει κανεις αν μπορουμε να αφαιρεσουμε κατι απ αυτην;
  9. παιδια καλησπερα. Σας γραφω το πρωτο μου μηνυμα απο το Ε72 που πηρα μολις το απογευμα. Ειναι το πρωτο μου κινητο με πληρες πληκτρολογιο και ειμαι καταενθουδιασμενος. Εχοντας μια μικρη εμπειρια σε εξυπνα τηλεφωνα μπορω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι μακραν το καλυτερο στην κατηγορια του. Πιο πολλες λεπτομερειες θα μπρουσε να μας πει καποιος που εψει δουλεψει και τον προκατοχο του. Το επιπεδο κατασκευης μου φαινεται λιγο πιο φτωχο απο το Ε71 αλλα δεν υστερει γενικα σε τιποτα. Αυτα απο εμενα μιας και το κινητο το αντιμετωπιζω καθαρα απο τη χρηστικη του πλευρα αλλα θα μπω στον πειρασμο να πεοραματιστω λιγο. Καλημερα. Ενα αρνητικο που διαπιστωσα ειναι οτι τα μηνυματα του ειναι πολυ μικρα (70 χαρακακτηρων) γραφοντας με την ελήνικη γλωσσα. Γνωριζεται αν γινεται να βελτιωθει αυτο το "προβλημα" ;
  10. φιλε xapos απο που το πηρες το τηλεφωνο; ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας;
  11. Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα.Παλιος χρηστης του site αλλα ενεκα απωλειας κινητου σταματησα να επισκεπτομαι το forum. Επιστρεφω τωρα ομως στη παρεας. Το συγκεκριμενο κινητο το εχω παραγγειλει στο e-shop με συνδεση cosmote στα 266 ευρω. Μολις το παρω στα χερια μου θα γραψω εντυπωσεις. Ελπιζω να το εχω συντομα.
×
×
  • Create New...