Jump to content

moufen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About moufen

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

moufen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς όχι και κάποια wigets δεν μπορούν να αφαιρεθούν με τίποτα καθιστώντας άχρηστη όλη την widget bar αφού με το παραμικρό μεταφέρονται στην οθόνη και πρέπει να τα βάλεις πίσω :( Έχω βρεί (αλλά δεν έχω δοκιμάσει) αυτό. Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας πει αν δούλεψε.
  2. To 3 λύθηκε με απενεργοποίηση του "αναπαραγωγή στο παρασκήνιο". Το 6 λύθηκε γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα. Οι άλλες απορίες ισχύουν ακόμα, ιδιαίτερα αν ξέρει κάποιος για τις 4 και 7 που με ενδιαφέρουν περισσότερο.
  3. Το αγόρασα σήμερα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Η απόκριση της οθόνης είναι άψογη (αν και resistive), η κάμερα είναι ΟΚ για κάποιον που βγάζει περιστασιακά φωτογραφίες και γενικά με ευχαρίστησε πολύ η μετάβαση απο SE. - Μερικές απλές απορίες: 1) Μπορούμε να κλειδώσουμε τα widgets? Κάθε τόσο σέρνω κάποιο άσχετο στο "desktop" και είναι ταλαιπωρία να το βάλεις στην θέση του... 2) Πώς φεύγουν τα λίγα widgets που δεν αφαιρούνται απο τις ρυθμίσεις οθόνης? 3) Γιατί ανοίγει ο media player στο "desktop" κάθε φορά που προσπαθώ να ακούσω κάτι? Τον έχω βάλει σαν widget για να τον εξαφανίζω εκεί κάθε φορά αλλά δεν είναι καθόλου βολικό. Αλλάζει αυτό? Κλείνει, έστω, κάπως ο media player? 4) Τι κάρτες μνήμης παίρνει τελικά? MicroSD ή MicroSDHC. Βλέπω στο manual οτι παίρνει μέχρι 8GB αλλά 8GB σε απλή MicroSD δεν υπάρχει, μόνο σε MicroSDHC - Μερικές σύνθετες απορίες: 5) Ξέρουμε τι αρχιτεκτονική έχει ο επεξεργαστής του? (Θέλω να του περάσω Linux :p) 6) Έχει πάρει το μάτι κανενός κανένα firmware με κάποια διανομή Linux? :p 7) Υπάρχει κάπου το documentation για το API του ώστε να γράψουμε τις δικές μας εφαρμογές που χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά του τηλεφώνου (πχ το πληκτρολόγιο οθόνης)?
×
×
  • Create New...