Jump to content

apol7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apol7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

apol7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι έχω cosmote. Δεν έχω ενεργοποιημένο 3G, αλλά το πρόβλημα είναι πολύ έντονο ( επι της ουσίας δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω Bluetooth). Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο αποτελεσματικό fix; Ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το παρακάτω πρόβλημα με το συγκεκριμένο τλφ. Οταν συνδέω bluetooth ακουστικό και προσπαθώ να κάνω η να δεχτώ κλήση, πολυ συχνά με αποσυνδέει απο αυτό και μου κλειδώνει την κάρτα sim (απαιτεί pin για να ξανασυνδεθώ με το τλφ). Έχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικά bluetooth αλλά δεν είδα αλλαγή (ίδιο πρόβλημα). Ξέρει κάποιος κάτι ? Μήπως υπάρχει κάποιο fix ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει ότι το υπόψη τλφ σε κλήσεις από και προς σταθερά τλφ έχει πολύ χαμηλή ένταση (με ακούνε πολύ χαμηλα) σε αντίθεση με κλήσεις από και προς κινητά τλφ οπου η ένταση είναι σωστή. Έχω το τελευταίο official rom και έχω κάνει και το fix της πρώτης σελίδας, χωρίς ουσιαστική διάφορα (αύξησα το συνόλο των τιμών κατα +5). Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
  4. Καλημέρα σε όλους, Έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο Firmware 0802, που σύμφωνα με την εταιρία λύνει το πρόβλημα του χαμηλού ήχου (ο συνομιλητής μας ακούει σε πολύ χαμηλή ένταση), αλλά εξακολουθούν να με ακούν σε χαμηλή ένταση. Ξέρει κάποιος κάτι ?
  5. Την έβγαλα, την ξαναέβαλα και τελικά την είδε. Πιθανόν να μην είχε πατήσει καλά. Σε ευχαριστώ πολύ. Η συγκεκριμένη κάρτα έχει και μία εφαρμογή που φαίνεται καλή.
  6. Τώρα μολις παρατήρησα οτι δεν βλέπει την κάρτα μνήμης καθόλου. Σαν να μην υπάρχει. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Κάρτα μνήνης Sandisk 16gb class 10. Μήπως χρειάζεται κάποιου είδους διαμόρφωση για να την δει?
  7. Καλημέρα σε όλους, Μόλις εγκατέστησε μια micro sd class 10 στο υπόψη κινητό. Είναι εφικτό να εγκαθιστώ εφαρμογές στην κάρτα αυτή χωρίς να έχω κάνει root το τηλέφωνο ? Αν ναι με ποιον τρόπο ?
  8. Και έγω για δεύτερη συσκευή λέω να το πάρω (πρώτη Iphone 4s), αλλά μάλλον με Bluetooth βλέπω να το χρησιμοποιώ. Το θέμα της ακτινοβολίας είναι σοβαρό και δηστυχώς λίγοι το έχουν καταλάβει στην Ελλάδα.
  9. Συμφωνώ οτι όλα αυτά δεν έχουν επαρκή τεκμηρίωση, απλά θα προτιμούσα να έχει μικρότερα SAR, έστω και για ψυχολογικούς λόγους.
  10. Όντως το υπόψη κινητό έχει SAR 1,6 w/kg (σχετικό mail στην εταιρία). Είναι ανησυχητική η υπόψη τιμή ?? Γενικότερα διάβασα οτι πάνω απο 1 w/kg θεωρείται υψηλή τιμή.
  11. Καλημέρα παιδιά. Μια μικρή ερώτηση. 'Εκανα τελικά jailbreak με spirit σε 3gs με 3.1.2 και μέχρι τώρα όλα καλά. Απλά στο cydia δεν βρίσκω σχεδόν καμία εφαρμογή απο αυτές που ψάχνω (για navigation γνωστών εταιριών). Κάνω κάτι λάθος ή λόγω φόρτου έχουν αποσυρθεί απο τον server ?
  12. Παιδιά Καλημέρα και συγχαρητήρια για την καλή δουλεία, Δύο σύντομες ερωτήσεις, καθόσον δεν έχω μεγάλη πείρα και έχω χαθεί λίγο στο forum. Έχω 3gs με 3.1.2 και νέα bootrom χωρίς να έχω κάνει ποτέ jailbreak. Θέλω να κάνω τώρα με το spirit. 1. Αν κάνω jailbreak δεν θα χάσω εφαρμογές, ρυθμίσεις, contacts κ.λ.π. Σωστά? 2. Προληπτικά για κάθε ενδεχόμενο πέραν των contacts (που τα κρατάω στο outlook) αρκεί να κάνω backup στο itunes για τις εφαρμογές? 3. Οταν θα τελειώσει το jailbreak με το spirit θα έχω cydia σαν εφαρμογή , η θα πρέπει να κάνω κάτι για να το βάλω ? Ευχαριστώ πολυ. και πάλι μπράβο για την βοήθεια που προσφέρετε.
  13. Ας ελπίσουμε οτι θα βγει σύντομα, γιατί πολλοί (μεταξύ αυτών και εγώ) δεν κάνουν jailbreak περιμένοντας την σωστή έκδοση, που δεν θα τους αναγκάζει ή να το έχουν πάντα ανοιχτό ή να κουβαλούν Η/Υ μαζί τους.
  14. Καλημέρα Παιδιά. Κανένα νέο για το πότε θα έχουμε το jailbreak για τα φρέσκα iphone με την καινούργια bootrom ? (εννοώ jailbreak που θα επιτρέπει το restart στο κινητό). Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...