Jump to content

jpasto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jpasto

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jpasto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ ευγενεστατος... (θα μπορούσες πάντως να μην γράψεις τίποτα θα ηταν λιγο καλύτερο...)
  2. Καλησπέρα παιδιά!! Θα είμαι εντός λίγων ημερών ένας ακόμα (νέος) κάτοχος του Xiaomi Mi4 έχω κάνει παραγγελία στο Vickmall το Xiaomi Mi4 3G SmartPhone Snapdragon 801 Quad-core 5.0 Inch3Quad HD 13MP camera RAM 3GB ROM 16GB-White Τους έχω ζητήσει τα παρακάτω.. Install Google Play and remove Chinese apps, Install the newest multi-language (make sure GREEK and English are included) Root the phone Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να περάσω την Ελληνική rom και αν ναι πια θα πρέπει να βάλω και πως??[/b][/b] έχω μπει στο xiaomi Miui.gr άλλα επειδη είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα έχω χάσει τον μπούσουλα και δεν βγάζω άκρη... Θα ήθελα λίγο από τις γνώσεις σας πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  3. http://www.myphone.gr/d/xiaomi/mi4-lte.376/hands-on/ Εδώ θα βρεις αρκετά!!
  4. Παιδιά καλησπέρα!!! ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!! μόλις το παρήγγειλα στο vickmall http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-3g-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html τελικά μαζί με μια θήκη και Nillkin Tempered Glass μου έφτασε 175€ Ελπίζω ότι δεν θα μου βγάλει προβλήματα... και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια!! (θα σας χρειαστώ πάλι όταν με το καλό έρθει) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει άποψη κανένας πόσο κάνει περίπου να έρθει? (vickmall)
  5. Καλησπέρα παιδιά! θα ήθελα λίγο τις γνώσεις σας... Αξίζει τον κόπο να πάρω 4G?? χρησιμοποιώ το ίντερνετ απο το κινητό μόνο για τα κοινωνικά δίκτυα για mail και για απλή ενημέρωση δεν κατεβάζω μεγάλα αρχεία ούτε βλέπω ταινίες στο τηλέφωνο μήπως να επιλέξω 3G και να κατεβάσω το κόστος?? http://www.everbuying.net/product818456.html εδώ είναι η εκδοχή σε 3G είναι ασφαλές αυτό το site? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html κι εδώ είναι η εκδοχή σε 4G για το συγκεκριμένο site έχω διαβάσει εδώ μόνο καλά Και μια τελευταία ερώτηση έχουν άλλη διαφορά εκτός από το 3G - 4G? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...