Jump to content

littlbox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by littlbox

  1. Παιδια δοκιμασε κανεις από αυτους με προβλημα στην οθονη να την αλλαξει? Ειμαι έτοιμος να τη παραγγειλω από ebay αλλα φοβαμαι μη φταιει τιποτε αλλο και πεταξω αλλα 60ευρω για το acer..
  2. Εχω στειλει μνμ στη clove.co.uk αλλα κανουν τους κινεζους.. Εξαλλου εχει χτυπημα στη προσοψη (το οποιο ειναι ασχετο μη τη βλαβη). Μαλλον θα πληρωσω μεταφορικα χωρις να κανω δουλεια. θα περιμενω να βρω οθονη ανταλλακτικο και να την αλλαξω μονος μου. Να πω οτι δεν ηξερα οτι τα προιοντα της acer ειναι μαπα...καλα να παθω!:X
  3. Εγω δε το χτυπησα-Η γρατζουνιά που έχει εχει γινει εδω και 3 βδομαδες.. Εχω ένα φιλο με iphone που του κανει ακριβώς τα ίδια και στρώνει με hard reset. Πιστεύω (ελπίζω) και το δικό μου να είναι πρόβλημα sw. Αυτή τη στιγμή που γράφω περιμένω να τελειώσει το φλασαρισμα..
  4. Ακριβώς το ίδιο έπαθε κι εμένα προχτες...!:cry: η οθόνη σταμάτησε να δείχνει,παρολο που το κινητό δουλεύει κανονικά. Εστειλα mail στη clove που το αγορασα αλλά ακόμα καμιά απάντηση. Το κακο είναι πως έχει ένα σημάδι από πεσιμο και προβλέπω πακέτο..
×
×
  • Create New...