Jump to content

fidelio3131

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fidelio3131

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fidelio3131's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά, έκανα εγκατάσταση το Ndrive στο κινητό μας.. Απλά σας διαβεβαιώ οτι είναι τέλειο.. Συγκριτικα με το MLS destinator που έχω στο αυτοκίνητο μου είναι σαφώς ανώτερο.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φόρουμ για την όλη βοήθεια αλλά στην Matbel!!:thanks: Μήπως έχει κάποιος το χάρτη της Ιταλίας για το Ndrive?
  2. Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι?? ΈΧω κάνει απενεργοποίηση μεταφοράς δεδομένων για να μήν χρεώνομαι απο την Cosmote και χρησιμοποιώ μόνο wifi σύνδεση... Το πρόβλημα είναι στο GPS γιατί ενω μου δίνει το στίγμα μου δεν προβάλει τον χάρτη της google ενώ για το wisepilot εχει λήξει η συνδρομή του.. Τί να κάνω ?? Ποιό GPS να χρησιμοποιήσω και να μην χρώνομαι?? είναι κάποιο δωρεάν απο το Market?? Ευχαριστώ..:rolleyes:
  3. Παιδια το κατέβασα το skype, χρειάζεται να βάλω μονάδες ή να πληρώσω έξτρα ή μπορώ να μιλήσω κατευθείαν?
  4. Παιδια, μπορούμε να κατεβάσουμε καμιά εφαρμογή για να μιλάμε μέσω internet? τύπου Skype ή άν υπάρχει καμια ανάλογη εφαρμογή απο το Market?
  5. Παιδια Καλησπέρα... Ποιο πρόγραμμα είναι καλό για GPS και μετάβαση σε κάποιο σημείο χωρίς να χρεώνεσαι? Υπάρχει κάποιο προγραμμα για καιρό που μπορούμε να το βάλουμε στην αρχική οθόνη?? Ευχαριστώ..:blink: Επίσης το ημερολόγιο του Outlook πώς μπορώ να το συγχρονίσω με το κινητό? :wacko:
  6. Παιδια και εγώ καινούριος.. Κάνετε καταπληκτική δουλειά εδώ.. Για αναβάθμιση θα χρειασώ το PC Companion? απο πού θα το βρώ?? γενικά χάνω κάτι με την αναβάθμιση?
  7. Ξέρεις κάποιον χειρουργό?:)
  8. Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια... Η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται.. Το πήγα στην Cosmote και το στείλανε στην ACE, μου απαντήσαν οτι έχει οξειδωθεί η οθόνη απο νερά που πέσανε ( φυσικά δεν είχε πέσει κάτι αλλά πού να βρεις το δίκιο σου ) άρα δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και θέλουνε 97 ευρώ για αντικατάσταση τα οποία μου φαίνονται και πολλά..Τί να κάνω?:(
  9. Η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι Destinator V7.0.0.588.11Traffic Sam
  10. Παιδιά τί γίνεται με το destinator 7? το έχετε εγκαταστήσει- δουλεύει καλά? εχω το εξής πρόβλημα...στην πληκτρολόγηση μου έχει τα μισά γράμματα με ένα + απο δίπλα και δεν ξέρω πως να τα επιλέξω....ενώ αυτά χωρίς + πληκτρολογούνται αμέσως !
  11. Παιδιά εγω το κινητο το έχω 3 εβδομάδες έχει όντως πολλές δυνατότητες... άν δεν είχες στο παρελθόν ανάλογη συσκευή θα έχεις αρκετό σκάλισμα...το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως που έχω είναι οτι η οθόνη είναι αρκετά μικρή με αποτέλεσμα οταν θέλω να κυλίσω αυτό να επιλέγει και να κλικάρει κάτι επειδή τα διαστήματα είναι μικρά χάνοντας πολύτιμο χρόνο..τί να κάνουμε όμως δεν μπορεις να τα έχεις και όλα.. Πάντως το φόρουμ με βοήθησε πάρα πολύ στην εξοικείωση ένα ευχαριστώ σε όλους.
  12. Έχει κανένας link για το G-alarm? άσχετο τα HTC τί εθνικότητας είναι?
  13. Που να περιέχουν Ιατρικές πληροφορίες, βιβλία...π.χ το αμερικανικό Uptodate...
  14. Παιδιά, ξέρει κανείς πού θα βρω ιατρικά προγράμματα?
×
×
  • Create New...