Jump to content

lord9999

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lord9999

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lord9999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα επειδή ψάχνω ένα πρόγραμμα πλοήγησης για moto g και είδα σε ένα θέμα ότι έχεις ασχοληθεί πιο με προτείνεις
  2. Εγώ θα θελα να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση αν δε μας αρέσει δε γίνετε να βάλουμε την προηγούμενη έκδοση με κάποιον τρόπο? Ούτε με φορματ?
  3. Εγώ πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο ναι μεν κατεβάζεις την φωνή αλλά πάλι για την πλοήγηση μου ζητάει αγορά. EDIT οκ τελικα το εκανα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  4. Γεια σας και από μένα καινούριος στο forum. Δε μπορώ να βρω πως μπορώ να δω και να επεξεργασω της επαφές μου μέσα από το pc μέσο του nokia ovi suite
  5. Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο forum και πρόσφατα αγόρασα το nokia 5800. Αν και έχω διαβάσει το manual όλο όπως και αρκετά post από εδώ μέσα δεν μου λύθηκε μια απορία. Με τα παλιά κινητά που είχα έως τώρα για να αποσυνδέσω το καλώδιο usb έκανα ασφαλή κατάργηση υλικού. Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δε μου το βγάζει αυτό και ανησυχώ μήπως πάθει καμιά ζημιά βγάζοντας το καλώδιο έτσι γιατί την πάτησα με παλιό τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...