Jump to content

koulis1grk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by koulis1grk

  1. Στις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις όντως υπάρχει πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Γυρίστε σε προηγούμενη έκδοση για να ερχόνται κανονικά.
  2. Καλησπέρα. Γυρνάμε το σμαρφον στα αγγλικά και πατάμε στο υγεία update για να δει τα υπόλοιπα skin; ίσως κάτι δεν κάνω σωστά γιατί δεν μου βγάζει τα παραπάνω. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας
  3. Καλημέρα σε όλους. Νέος και εγώ να ρωτήσω κάτι. Στο υγεία και με ρύθμιση να παρακολουθεί τον καρδιακό σφυγμό συνέχεια μετράει και πίεση; το το jps του ρολογιού από που ενεργοποηται;
  4. Εμένα που έχει 86245404κλπκλπ IMEI δεν έχει πάρει τίποτα ακόμη (CLT-L29).

     

    Το πήρα άνευ παροχου από Κωτσοβολο. Ούτε ΟΤΑ ούτε μεσω υπολογιστή δείχνει κάτι.

     

    Επειδή έχω πρώτη φορά Huawei/Android, έτσι οφα ρολαρουν πάντα οι αναβαθμίσεις;

     

    Καλημερα. Μολις την εδωσαν και σε εμας:D

  5. Καλησπέρα σε ολους. Νεος κάτοχος και εγω . Καταπληκτικό τηλέφωνο. Μπορώ οταν θελω να κανω καταγραφή της κλίσης? Αν ναι πως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλες γιορτές

     

    Χρονια πολλα σε ολους. Μετα απο 4 μηνες άψογης λειτουργιας η μπαταρια τα επαιξε . Στον πεμτο μηνα ράγισε η οθονη απο το κρύο σε μεταβολη θερμοκρασίας και στον εκτο μηνα καηκε η οθονη. Εver το χειροτερο κινητο που ειχα ποτε. :O:X:X:X

  7. Καλημέρα. Για Αθήνα αν ξέρεις πεσμου. Το καπάκι προσπαθώ να το ανοίξω και μου φαίνεται κολλημένο. Το κινητό είναι άψογο. Αν αλλάξει η μπαταρία με κόστος κάνα 20 ευρώ θα το φτιάξω. Παραπάνω όχι. Αν ξέρεις πάντως βοηθά με. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
  8. Ναι σίγουρα είναι θέμα αλλά με 20κατι ευρώ παίρνεις καινούρια μπαταρία και είσαι κομπλέ για όσο καιρό σου βγάλει.Κανονικά θα έπρεπε να στο καλύψουν απο το μαγαζί αλλά αυτά είναι ρίσκα δυστυχώς που παίρνουμε όσοι αγοράζουμε απο κίνα.Αν και προσωπικά πιθανολογώ ότι οι μπαταρίες αυτές υψηλής χωρητικότητας που εμφανίστηκαν απο πέρισυ στα κινέζικα χαλάνε τόσο εύκολα λόγω της γρήγορης φόρτισης που γίνεται στα 9v.

    Μου προτείνεις κατι συγκεκριμένο απο servis? γιατι αυτο με την μπαταρια που δεν αλλάζει με περιορίζει στο να το φτιάξω μόνος.

  9. Εγώ σε αυτή την τιμή που το βρίσκεις θα σου έλεγα πάρτο κ μην το πεις πουθενά, στην τιμή που το πήρα εγώ 200€ από Ελλάδα δεν θα το ξανά έπαιρνα κ ας έχω 2 χρόνια εγγύηση από το μαγαζί..αν θα έχω τελικά. Σε γενικές γραμμές αν δεν σου εμφανιστεί κανένα πρόβλημα θα το ευχαριστηθείς, αρνητικά για μένα είναι η όχι τόσο καλή απόκριση οθόνης, το αδύναμο bluetooth, μέτρια κάμερα, φακος για παιδάκια και εντελει το ίδιο το λειτουργικό του Κινέζου, αν έχεις διαβάσει το forum είχα ό,τι πιο απίθανο μπορούσε να συμβεί, μετά το ρουτ κ με άλλη ΡΟΜ άλλαξε θεαματικά η συμπεριφορά του κ πλέον το ευχαριστιέμαι.

    Σε πιο μεγάλες ίντσες δεν θα πήγαινα, είναι ήδη αρκετό το μέγεθος του κ το βάρος του, έχω κ μεγάλα χέρια.

    Ελπίζω να βοήθησα.

     

    Ειναι το καλύτερο κινητό που ειχα ποτε γιατι απλα τα εχει ολα. Εμενα δεν δεν μου βγήκε τελεια η μπαταρια. Φανταζομαι επειδη το αγορασα απο κινα δεν εχω εγγυηση.Τα βαζεις κατω και αποφασιζεις....;)

  10. Αγορασμένο από το vicmal αν η Μπαταρία τα επεξε μέσα σε τρεις μήνες τη ελπίδες έχω για επιδιόρθωση η αλλαγή; το λέω αυτό γιατί δεν βλέπω φως. Το μέγεθος της μπαταρίας δεν αναγνωρίζεται από Αντίστοιχα app και φορτίζει μπαμ χωρίς να είναι λογική η έκφραση του. Ευχαριστώ παιδιά για την οποία βοήθεια. Βλέπω και δύο κάθετες γραμμές πορτοκαλιού χρώματος στα πλαϊνά τις οθόνης. Και τα δύο προβλήματα άρχισαν εδώ και καμιά βδομάδα.
  11. Καλησπέρα παιδια. έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με τον ήχο κατά τις κλήσεις? Μερικες φορες ο συνομιλητής δεν ακούγεται καθόλου η χανεται η ενταση της φωνης. Μπορει να οφειλεται βεβαια και στο δίκτυο της wind που μερικες φορες ειναι για κλάματα οσο αφορα το επίπεδο της έντασης σήματος. Καταταλα το κινητό ειναι άπαιχτο.!!!!:);)
  12. Εγώ από tinydeal 149 ευρώ...

     

    Βρε παιδιά, ενώ του είχα βάλει να ανοίγει, παίζοντας (πατώντας) το δάκτυλό μου πάνω στην οθόνη και όχι από το πλαϊνό κουμπί, μετά που το φόρτισα, πριν από λίγο, τώρα δεν το κάνει. Η αποθέωση είναι ότι δεν μπορώ να βρω από ποια ρύθμιση το είχα κάνει, μπας και την έκλεισα κατά λάθος...Μήπως ξέρει κανείς; Τι στο καλό; Ψάχνω-ψάχνω, αλλά φευ!! Αν είναι δυνατόν

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    Χα χα χα εμένα να δεις, που ήδη μου φαίνεται μικρό!!!!!!!!!!

     

    Δώσε λινκ, αν θέλεις, για τη θήκη. Δεν ξέρω βέβαια, μήπως και χαλάει την εικόνα του...Τι ειν' ο πόνος μπρος στα κάλλη θα μου πεις...

     

    για μενα βαλτου αυτην την θηκη http://www.ebay.com/itm/371617918410?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=640621500375&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και το hall open energo ειναι παρα πολυ ομορφη σταθερη και ασφαλείς!!!:)

  13. Συμφωνώ, δεν είναι λίγα. Αλλά είναι ελάχιστα για τέτοιο κινητό...

    -Και έπειτα το Shark 1 έχει, υψηλή πυκνότητα, 367 Πίξελ ανά ίντσα με δυνατότητα διαφοροποίησης σε απόσταση μικρότερη από 20 cm, σε σχέση με το MI Max, που έχει υψηλή πυκνότητα, 342 Πίξελ ανά ίντσα με δυνατότητα διαφοροποίησης σε απόσταση μικρότερη από 20 cm.

    -Άσε που στις φθηνές εκδόσεις έχει Hexa-Core!!!

    -Και για την ποιότητα μπαταρίας και διαχείριση ενέργειας ποιος μπορεί άλλωστε θα μας πει με σιγουρια;!

    -Και επίσης η ωφέλιμη επιφάνεια είναι ίδια, 74 % και τα δύο!!

     

    Εσύ όμως και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα, τι ακριβώς θα ήθελες σε κινητό;Τι να έχει; Και πόσα χρήματα;Πίστεψε με δεν έχω καταλάβει.Εγώ ας πούμε ό,τι γύρευα και σε αυτά τα χρήματα, το βρήκα. Shark 1...

     

    Παιδια η καθε γνωμη ειναι καθαρα για αυτον που τη λεει. Δεν χρειάζεται να απολογουμαστε για κατι που λεμε. Εδω νομιζω μπορουμε να λύσουμε καποιο τυχόν προβλημα οπως καναμε και με τις επαφες. Τωρα αν εγω πιστεύω οτι ειναι το καλυτερο κινητό που ειχα ποτε, δεν νομιζω να ενοχλει καποιπον που με 150 ευρο εγινε αυτο και οχι με 700 η 800!!!Και οπως ειπα ειναι γνωμη μου. Οπως και γνωμη μου ειναι που moy fenete πολυ καλυτερο απο το redmi note pro φιλου. Που φυσικα δεν του το ειπα. Αλλωστε αναμεσα στα δυο αυτα ημουν πριν το αγοράσω. :lol::lol:

  14. Ρε παιδια ολα καλα αλλα με το πατημα στην οθωνη δεν ειναι σπιρτοζικο, κατι δεν παει καλα και ειναι εκνευριστικο πολλες φορες...:confused:

     

    An εχεις βαλει καμια ζελατινα βγαλτην. Σε εμενα και σε ενος φιλου που το εχει το τατσ στην οθονη ειναι αμεσο και πολυ καλο. Το πρωη δοκιμασα το Xiaomi Redmi 3 νοτε και το δικο μας για μενα ειναι κλασεις ανωτερο. Γνωμη μου παντα!!!!:D

×
×
  • Create New...