Jump to content

deathnick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by deathnick

  1. Γεια σας, εχω καποια προβληματα με το WEtravel.Εχω ενα LG GT505,το ειχα αγορασει οταν ειχε κυκλοφορησει, κ ειχα βαλει με επιτυχια το wetravel κ το χρησιμοποιουσα μεχρι κ σημερα, αλλα εχασα την καρτα μνημης μου, κ εβαλα μια καινουρια, εσβεισα το wetravel απο τις εφαρμογες,κ προσπαθησα να το ξαναπερασω χωρις επιτυχια.Τα βηματα μου ηταν,μεταφορα του wetravel στην καρτα μνημης /Others/Wetravel , εκτελεση του jar (το jad δε το τρεχει), γινετε η εγκατασταση κ τρεχω το προγραμμα, εκει μου εντοπιζει το ROOT κ μετα μου βγαζει ενα παραθυρο το οποιο γραφει, Aναγνωση προσβασης δεδομενων χρηστη κ εχει 2 επιλογες, Να επιτραπει η να Αρνηθω, επιλεγω να επιτραπει, παταω ΟΚ κ κολαει εκει κ δεν γινετε τπτ, (δεν κολαει το κινητο, αλλα η εφαρμογη, δεν κανει τπτ απολυτως, το αφησα κ 10 λεπτα μπας και, αλλα τπτ) καμια βοηθεια κανεις???
  2. Οκ,ευχαριστω φιλε,θα το δοκιμασω σε λιγο,κριμα που ειμαι εκτος αθηνας λογο δουλειας(και δεν βλεπω να γυρναω πριν τον φεβρουαριο),απλα απο οτι ειδα ο χαρτης που εχει το wetravel απο την αρχη μου φανηκε λιγο απλος,ελειπαν αρκετα πραγματα.Τελος παντων αργα η γρηγορα κατι καλυτερο θα βγαλουν.Σε ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου.
  3. Λοιπον,αγορασα πριν λιγες μερες και εγω το gt505 και πρεπει να ομολογησω πως για τα λεφτα του,δεν περιμενα κατι το τοσο καλο.Εχω μια απορια οσον αφορα το wetravel,πρωτα ομως να ευχαριστησω τον Αrxita και τα υπολοιπα παιδια του forum για τον χρονο που σπαταλησανε και φτιαξανε εναν ετοιμο φακελο για το wetravel και μας γλυτωσαν απο αρκετο κοπο,τωρα η απορια μου,το map που εχει το wetravel ειναι απο το open street map,και καπου διαβασα οτι υπαρχει και ενα map για το wetravel που ειναι απο garmin,θα ηθελα να μαθω απο οσους το εχουν δοκιμασει πιο απο τα 2 map θεωρουν καλυτερο(φανταζομαι το garmin θα ειναι) και αν γινετε να το βαλω κατευθειαν στο φακελο του we travel η πρεπει να το ξανακανω install απο την αρχη? Ευχαριστω για τον χρονο σας,;)
×
×
  • Create New...