Jump to content

kwstaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstaras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kwstaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλε βαγγο βαζω την ιστοσελιδα της καινουρια εκδοσης αλλα δεν ξερω που πρεπει να παω!!!
  2. hackfee δεν γνωριζω ποιες ειναι οι εκδοσεις σου!!!θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις σε ποια σελιδα ειναι?
  3. hackfee γνωριζω ποιες ειναι οι εκδοσεις σου!!!θα μπορουσες σε παρακαλω να μου πεις σε ποια σελιδα ειναι?
  4. φιλε βαγγο μπορεις να μου πεις που θα βρω την εκδοση του hackfee?
  5. hackfee εχω κατεβασει την τελευταια v10f,δεν γνωριζω ποιανου ειναι!!!
  6. partm.bin αυτο πως το βρισκω μπρορεις να μου πεις?
  7. hackfee καλησπερα κολλαω στο βημα 4 εκει που ζηταει binary file δ ξερω τι πρεπει να βαλω!!!και οταν παταω start usb μου βγαζει file type error!!
  8. εβαλα αυτο που ειχα βαλει και στο upload και παλι τα ιδια γραφει Wrong file type!!!γιατι το βγαζει αυτο? Mπορεις να καταλαβεις τι φταιει? Για να στείλετε τα αρχεία στο τηλέφωνό σας, κάνετε όλα τα στοιχεία, όπως η ανάγνωση, εκτός από:συμφωνα με τον οδηγο.γραφει 1,2,3,4,5,6,7,8,ετσι οπως το λεει σημαινει οτι δ πρεπει να κανω τπτ γιατι το γραφει το εκτος απο"? δ μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαζει wrong file με το που πατησω usb start και οταν το εχω το usb εκτος λειτουργιας και οταν το εχω το ιδιο παλι κανει!!!
  9. αμα μπορεις σε παρακαλω πες μου να το τελειωσω σημερα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα!!!! το data.bin???δ θυμαμαι ακριβως τι εκανα που το βρισκω αυτο σε ποιο φακελο? Start boot process. Wrong file type Channel 1 is succesfully closed.αυτο μου το βγαζει και την ωρα που το εχω εκτος usb και την ωρα που το εχω συνδεδεμενο!εννοεις το ονομα που εβαλα στην αρχη?εβαλα c:\kwstas αυτα
  10. πως μπορω να στο στειλω με φοτο? ειμαι στο βημα που παιρνεις τις 3 εικονες απο το windows explorer και τις βαζεις στο winimage!!!με τα πας flash tools και και αλλαζεις μονο το 3 βημα εκει απο upload σε download.απο κατω γραφει binary file εκει τι γραφω?
  11. Start boot process. Wrong file type Channel 1 is succesfully closed. εκει που λεει binary file τι βαζω?βημα 4
  12. 1.Zapustite WinImage. 2.Vyberite File>> Open, select the file C: \ data.bin You will be presented directory tree. Right-click on the "\" and select Eject. In the Path box, enter C: \ data, select Extract WITH RETENTION subfolders and OK. Now you can view and edit resources. δ ξερω τι πρεπει να κανω στο 2.
×
×
  • Create New...