Jump to content

elfang3l

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elfang3l

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

elfang3l's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σας, έχω προβλήμα με το ebuddy στο κινητό μου (k750i).1 με πετάνε συνέχεια οι καινούριες εκδόσεις ενώ στην παλιά όχι κ το 2ο στις καινούριες εκδόσεις οι απαντήσεις μου έρχονται 2 φορές, που δν το έκανε παλιότερα, μετά το άρχισε, στην παλιά έκδοση 0.94 δν μου βγάζει τέτοιο πρόβλημα, με ενδιαφέρει η μεταφορά φωτό που έχει η καινούρια έκδοση γ αυτό θέλω να μάθω αν μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή είναι από αυτούς το πρόβλημα. Ξέρει κανείς κάτι;
  2. Γειά σας, έχω προβλήμα με το ebuddy στο κινητό μου (k750i). Το 1ο είναι ότι με πετάνε συνέχεια οι καινούριες εκδόσεις ενώ στην παλιά όχι κ το 2ο ότι στις καινούριες εκδόσεις οι απαντήσεις μου έρχονται 2 φορές, που δν το έκανε παλιότερα ξαφνικά το άρχισε, στην παλιά την έκδοση 0.94 δν μου βγάζει τέτοιο πρόβλημα, με ενδιαφέρει η μεταφορά φωτό που έχει η καινούρια έκδοση γ αυτό θέλω να μάθω αν μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή είναι απ αυτούς. Ευχαριστώ.
  3. Γειά σας, έχει παρουσιαστεί ένα μικροπροβληματάκι. Έχω TO κ750 κ είμαι χρήστης Ίντερνετ μέσω κινητού. χρησιμοποιώ για browser opera mini 4.2 αλλά όταν γράφω ελληνικά στο google που είναι επιλεγμένη εμφάνιση για κινητό κάποια γράμματα στην αναζήτηση τα αντικαθιστά με ερωτηματικό (?). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...