Jump to content

pdm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pdm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pdm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τις απαντήσεις σας. Με καλύψατε πλήρως. Να είστε καλά.
  2. Καλημέρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τόσες σελίδες. Θα ήθελα να ξέρω, αν το πίσω (ή κ το εμπρόσθιο!) φλας λειτουργεί και σαν φακός (με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις), αν χρειάζεται "κατέβασμα" εφαρμογής κ ποιάς, ή δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω; Ο φακός μου είναι πολύ χρήσιμος σε όλα τα κινητά. Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα. Θα ήθελα να ξέρω, αν το φλας λειτουργεί και σαν φακός (με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις), αν χρειάζεται "κατέβασμα" εφαρμογής κ ποιάς, ή δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω; Ο φακός μου είναι πολύ χρήσιμος. Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις μου: Έχω το 3720 εδώ κ 2 μήνες περίπου. Η μπαταρία του κρατά 2-2,5 μέρες με αρκετή χρήση παιχνιδιών, ιδίως του BLOCK’D. Αν το χρησιμοποιήσουμε μόνο ως τηλέφωνο κ υπενθυμίσεις (χωρίς καθόλου παιχνίδια, μουσική, φακό), κρατά 3,5-4 μέρες. Όλα αυτά 24h on. Αν το κλείνουμε τη νύχτα πχ, κρατά κάτι λιγότερο! Το εικονίδιο της μπαταρίας κ του σήματος ήταν λευκά απ' όταν το πήρα, χωρίς να κάνω αναβάθμιση. Το αναφέρω επειδή κάπου το είχα δει γραμμένο πριν. Όταν ο δείκτης είναι στο κόκκινο, με μέτρια χρήση (όχι παιχνίδια, μόνο κλήσεις ή λίγο φακό) κρατά περί τις 10-12 h. Μετά κλείνει το κινητό απότομα κ δεν ενεργοποιείται ξανά. Μόνο με φόρτιση. Έχω αναφέρει πως δεν υπήρχε το παιχνίδι ΤΑΒΛΙ, που αναφερόταν στον ιστότοπο της ΝΟΚΙΑ. Μου έφυγε από τα χέρια, από απόσταση περίπου 1 μέτρου, κ έπεσε στο πλακάκι. Άνοιξε στην αριστερή πλευρά του στη μέση (όχι στη συμβολή με το καπάκι) 1-2 χιλιοστά, κατά μήκος 1 cm. Με άσκηση λίγης πίεσης με τα δάκτυλα επανήλθε. Με χαλάει που σχεδόν όλα τα s40 δεν γράφουν ώρες κλήσεων, για παραπάνω από την τελευταία κλήση στον ίδιο αριθμό (είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, κλπ). Καλός ο φακός για τα δεδομένα του. Καλό ηχείο κ ακουστικό. Πολύ καλή οθόνη. Αποδεκτές ως καλές φωτογραφίες, κάποιες κ με φλας. Απαίσιο βίντεο. Σχετικά καλό ραδιόφωνο (στον εντοπισμό σταθμών). Το 6230i ίσως ήταν λίγο καλύτερο. Προσοχή στους χάρτες. Αν επιλεγεί η επιλογή ΝΑΙ, ή Στο οικείο δίκτυο, λόγω WAP (βγαίνει το G), έχει πολύ μεγάλη χρέωση σε ΕΥΡΩ (ογκοχρέωση κ όχι χρονοχρέωση). Αν επιλεγεί το ΟΧΙ, όλα καλά. Επίσης προσοχή στο ίντερνετ. Μπήκα στο in.gr κ στο ΥΠΕΠΘ κ … ισχύουν τα παραπάνω. Αν κ ανεπαίσθητα ογκώδες κ περίπου 100gr, είναι στυλάτο, μου αρέσει πολύ. Δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (ήταν της Alpha Copy).[ Στις αρχές κ ενώ όλα καλά, ξαφνικά το μεγάφωνο άρχισε να συρίζει κ μετά από κάποιες ώρες ξαφνικά σταμάτησε να παρουσιάζει το συριγμό. Παρόμοια βέβαια υπάρχουν σχεδόν σ’ όλες τις συσκευές.] Ευχαριστώ για την υπομονή να τα διαβάσετε. Καλό Πάσχα.
  5. Καλημέρα. Αγόρασα το 3720 από Nokia Center. Το πληκτρολόγιο έχει κ ελληνικούς χαρακτήρες. Παρότι λέει στο site ότι ανάμεσα στα παιχνίδια περιλαμβάνεται και το τάβλι ΙΙ, δεν υπάρχει, τουλάχιστον στο δικό μου, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια ΟΚ. Το ίδιο συμβαίνει σ' όλα; Κ τι να κάνω;
  6. Άλλο (-): Η φωνητική εγγραφή στο 6230i είχε κ παύση, ώστε αν γινόταν κάποια διακοπή, να συνέχιζες τη "συνέντευξη" (στο ίδιο αρχείο). Τα S40 έχουν μόνο αρχή κ τέλος κ πατώντας το αποθηκεύεται κατευθείαν. Νο pause! Αυτά για την ώρα. Απλά ήθελα να ξεδώσω! ΥΓ. Τελικά με το pause όλα καλά, απλά είναι προγραμματισμένο να πηγαίνει στο STOP αμέσως, κ, ενώ νομίζεις ότι πατάς παύση, πατάς stop κ το αποθηκεύει. Πρέπει να το γυρίζεις στην παύση, για να κάνεις τη δουλειά σου. Στο 6230i παρέμενε στην παύση κ τερμάτιζες εσύ όταν ήθελες πατώντας το stop!
  7. Καλημέρα. Σύμφωνα κ με ξένα sites (πχ mobile gazette), το 2100 είναι ΝΕΩΤΕΡΟ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2009) του 2700, παρότι ο κωδικός μπερδεύει. Έχει μεγαλύτερη αυτονομία απ΄το 2700, 9 ώρες ομιλίας, 1,3 ΜΡ,κλπ. Και, ναι, είναι πιο ανθεκτικό! Το 2700 έχει 2ΜΡ, πυξίδα, 4 ώρες ομιλίας!,κλπ, γερό και αυτό, αλλά κ ενός ήδη έτους τηλέφωνο. Απλά διαλέγετε κ παίρνετε. Εν ολίγοις το 2100 είναι ο συνεχιστής του 2700. Τώρα γιατί διαφημίζουν το 2700 κλπ, δεν ξέρω, αλλά δεν το βρίσκω κ κακό.
  8. Καλησπέρα. Άσχετο! Θα βγάλω το άχτι μου με μερικά "χτυπητά" μειονεκτήματα των S40, που κατά τ' άλλα είναι αξιολογότατα σε λογισμικό κινητά. Αλλά με τσαντίζει το γεγονός, ότι όλα τα S40 έχουν ένα κατά τη γνώμη μου μεγάλο - για μένα - μειονέκτημα: Είχα το 6230i και όταν έκανα ή δεχόμουν κλήσεις είχε την ώρα κ δευτερόλεπτα της κάθε μιάς (κ μέχρι 5 του ίδιου αριθμού). Τώρα βλέπω (5130) πχ. 3 αναπάντητες (πάντα μιλώ για τον ίδιο αριθμό), με την ώρα (χωρίς δευτερόλεπτα, που δεν έχει ούτε το ρολόι του) ΜΟΝΟ της τελευταίας. Δηλ. αν ο Α με πήρε 09:32, 11:45 κ 14:08, έχω ως δεδομένο το 14:08. Κ επειδή στη δουλειά μου είναι άβολο αυτό (να μαντέψω την ώρα των 2 προηγουμένων!!!), μήπως υπάρχει τρόπος - που δεν έχω βρει, όσο καν έχω ψάξει, σε λεπτομέρειες, ανασκόπηση, κλπ ; Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει κ στο 3720 που θέλω να πάρω κυρίως για τη διάρκεια της μπαταρίας του. Άλλο (-): Η φωνητική εγγραφή στο 6230i είχε κ παύση, ώστε αν γινόταν κάποια διακοπή, να συνέχιζες τη "συνέντευξη" (στο ίδιο αρχείο). Τα S40 έχουν μόνο αρχή κ τέλος κ πατώντας το αποθηκεύεται κατευθείαν. Νο pause! Αυτά για την ώρα. Απλά ήθελα να ξεδώσω!
  9. Καλή χρονιά. Αν και το παραπάνω με το μεγάφωνο δεν μου άρεσε καθόλου, έχω κάποιες ερωτήσεις-απορίες: 1) Αφού το 6700 θεωρείται δημοφιλές κινητό, γιατί υπάρχουν μόνο τόσες σελίδες στο Forum? (απλά καλοπροαίρετη απορία) 2) Από κάποιους που το έχουν καιρό, θα ήθελα να ξέρω πόσο διαρκεί η μπαταρία, με μέτρια χρήση, πχ 1/2 ώρα συνομιλιών κάθε μέρα. 3) Αν οι φωτος κ το βίντεο που βγάζει είναι καλές (αποδεκτές), με, ή χωρίς φλας. Κυρίως μ' ενδιαφέρει η μπαταρία. Επίσης, ακούω ότι κ το 6303 έχει καλή μπαταρία. Ευχαριστώ πολύ!
  10. Καλησπέρα. Από κάποιους που το έχουν καιρό, θα ήθελα να ξέρω πόσο διαρκεί η μπαταρία, με μέτρια χρήση, πχ 1/2 ώρα συνομιλιών κάθε μέρα. Αν οι φωτος κ το βίντεο που βγάζει είναι καλά (αποδεκτά), με, ή χωρίς φλας. Κυρίως μ' ενδιαφέρει η μπαταρία. Ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα. Από κάποιους που το έχουν καιρό, θα ήθελα να ξέρω πόσο διαρκεί η μπαταρία, με μέτρια χρήση, πχ 1/2 ώρα συνομιλιών κάθε μέρα. Αν οι φωτος που βγάζει είναι καλές (αποδεκτές), με, ή χωρίς φλας. Το βιντεο του ειναι χαλια, που ειδα στο YOUTUBE. Φωτος δεν είδα. Κυρίως μ' ενδιαφέρει η μπαταρία. Επίσης, ακούω ότι κ το 6303 έχει καλή μπαταρία. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...