Jump to content

TRAXILI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TRAXILI

  1. Αρχικό μήνυμα από TRAXILI Αρχικό μήνυμα από TRAXILI Καλησπερα προσπαθω νε εγκαταστησω το we travel και οταν φτανω στο << 6 βημα : Μέσω του κινητού, βρείτε το φάκελο που αντιγράψατε και εγκαταστήστε το WeTravel.jad. Μήν το εκκινήσετε μετά την εγκατάσταση.>> μου λεει σφαλμα ταυτοτητας και δεν μπορω να συνεχισω ξερει κανεις γιατι? Έχεις branded firmware ..; πχ.vodafone? LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) οχι wild παιζει ρολο? Θα πρεπει να κατεβασεις τα καινιρια αρχεια απο το site του we-travel αν θελεις κοιταξε εδω http://we-travel.co.cc/joomla/index....mid=17&lang=en Ευχαριστω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κατεβασω απο ολλα αυτα και που να το τοποθετησω. Ωσο για την αλαγη της ημερομηνιας δεν επιασε.
  2. Αρχικό μήνυμα από TRAXILI :!:Καλησπερα προσπαθω νε εγκαταστησω το we travel και οταν φτανω στο << 6 βημα : Μέσω του κινητού, βρείτε το φάκελο που αντιγράψατε και εγκαταστήστε το WeTravel.jad. Μήν το εκκινήσετε μετά την εγκατάσταση.>> μου λεει σφαλμα ταυτοτητας και δεν μπορω να συνεχισω ξερει κανεις γιατι? :rolleyes:Έχεις branded firmware ..; πχ.vodafone? LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) :Oοχι wild παιζει ρολο?
  3. οχι φιλε μου wind παιζει ρολο?
  4. Καλησπερα προσπαθω νε εγκαταστησω το we travel και οταν φτανω στο << 6 βημα : Μέσω του κινητού, βρείτε το φάκελο που αντιγράψατε και εγκαταστήστε το WeTravel.jad. Μήν το εκκινήσετε μετά την εγκατάσταση.>> μου λεει σφαλμα ταυτοτητας και δεν μπορω να συνεχισω ξερει κανεις γιατι?
  5. Καλησπερα, εχω το ARENA και κανω πλοηγηση με το google maps, το προβλημα ειναι οτι μου διχνει το στιγμα μου μονο στην αρχη, μου διχνει που θελω να παω αλλα απο εκει και μετα καθως κινουμαι δεν μου δεν με ακολουθει ο χαρτης, μηπως ξερει κανεις γιατι?
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΩ ΤΟ ΑΡΕΝΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΙΝΤ, ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥ ΦΟΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΑΧΗΚΥΚΛΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΜΑΠΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΓΟΥΙΤΡΑΒΕΛ (ΣΦΑΛΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΙΝΤ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΤΖΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΘΕΛΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΜ ΤΡΑΝΣΜΙΤΕΡ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
×
×
  • Create New...