Jump to content

kotsios555

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotsios555

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kotsios555's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι φίλε, το blogging είναι πολύ καλός τρόπος. Και δεν κοστίζει τόσο, όσο κάποιοι μπορεί να να νομίζουν. Τι θέλεις, hosting, και domain name, τα βασικά. Μπορείς να έχεις όχι 1, όχι 10 όχι 1000 αλλά άπειρα blogs (τρόπος του λέγειν!) Έτσι, ακόμα και αν τα blogs σου παίρνουν λίγο traffic, μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Εάν είσαι σε καλό δρόμο, μπορείς να αναθέσεις το ποστάρισμα περιεχομένου σε άλλα άτομα με προσφορά κάποιου ανταλλάγματος, χρηματικής αμοιβής ή οτιδήποτε άλλο για αυτοματοποίηση. Αλλά το blogging ίσως να μην είναι ο καλύτερος τρόπος, εάν σκεφτείς ότι χρόνος=χρήμα! Υπάρχει CPA marketing όπου κυριολεκτικά βγάζεις λεφτά μέσα στα επόμενα λεπτά που στήνεις μια καμπάνια. Και βεβαίως υπάρχει στον αντίποδα και το πολύ καλό email marketing που θέλει χρόνο, αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά σε βάθος χρόνου.
  2. Προσοχή! Στο blog μου δεν αναφέρω τίποτε περί ερωτηματολογίων, όπως επίσης για PTC διαθέτω μόνο μια στρατηγική, και τίποτα περισσότερο. Έχω ήδη αναρτήσει καλύτερο περιεχόμενο. Έχεις δίκαιο για όσα γράφεις, μόνο που δεν υπάρχουν μόνο αυτά :)
  3. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Ναι, όντως, δεν έχω αυτή τη στιγμή στο blog κάποιο μεγάλο άρθο που να εμβαθύνει και να δίνει πολλές πληροφορίες, αλλά είναι και αυτό ένας τρόπος που θέλω να κρατήσω τις αναρτήσεις μου, μικρές, αλλά να περιέχουν το ψητό. :rolleyes:
  4. Σας χαιρετώ, ονομάζομαι Κωνσταντίνος και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το blog το οποίο έχω στήσει που απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μάθουν μεθόδους για να βγάζουν κάποια λεφτά από το διαδίκτυο. Οι αναρτήσεις είναι γραμμένες από εμένα και περιέχουν την δική μου εμπειρία. Ο ίδιος προσωπικά δεν έχω βγάλει κάποια μεγάλα ποσά, θεωρώ όμως ότι γνωρίζω αρκετά(έχω αρκετά να μάθω ακόμα) ώστε να έχω αυτό το blog, και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί μας. Επίσης σκοπεύω να ανανεώνω συχνά το blog με νέο περιεχόμενο. Σας ευχαριστώ. :D Το blog μου: posnavgaleteleftaapotodiadiktio
×
×
  • Create New...