Jump to content

KostazK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KostazK

  1. Αυτές οι συνεχόμενες αυξήσεις έχουν κάνει τον βάτραχο να χάσει κάθε νόημα... Λέω να πάω σε άλλο καρτοκινητό. Οι ανάγκες μου είναι σχετικά μικρές (30 λεπτά+1GB). Που προτείνεται να πάω?
  2. Καμια ιδέα ποτε θα περάσει επιτέλους η αναβάθμιση και στα EUR? Αν υποθέσουμε ότι τα COS περνάνε μέσα από την COSMOTE τα unbranded που δεν έχουν και το extra βήμα γιατί καθυστερούν?
  3. Το θέμα είναι ότι την ταυτοποίηση/δήλωση την έκανα όταν πήρα την καινούρια SIM αλλα φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε σωστά. Πήρα τηλέφωνο το 6971001313 και μου είπαν ότι η φορητότητα έγινε μια χαρά αλλα ότι θα πρέπει να πάω στο κατάστημα και να κάνω δήλωση ως νέος χρηστης,και να τους πω στο κατάστημα να πάρουν τηλέφωνο στα κεντρικά για να τους πουν τι να κάνουν. Μέχρι τότε δεν έχω κινητό:angry:
  4. Δοκίμασα να καλέσω 1313 αλλα άκουσα και πάλι το αυτόματο μήνυμα : "Για να ενεργοποιήσετε την σύνδεση σας είναι απαραίτητο να δηλώσετε πρώτα τα στοιχεια σας,ελάτε με την ταυτότητα σας.."
  5. Aμα υπάρχει παρόμοιο θέμα η έχω postάρει σε λάθος section παρακαλώ τους mods να κλείσουν αυτό και να μου δώσουν link για την απάντηση στο ερώτημα μου. Η ιστορία μου έχει ως εξής: Αποφάσισα να μεταφερθώ από Q σε Cosmote για το ρημάδι το What's Up και έτσι πήγα στο τοπικό κατάστημα τις Cosmote και έκανα αίτηση φορητότητας(Σημειωτέο ότι δεν είχα δηλώσει πριν τα στοιχεια μου στην Wind και για αυτό η αίτηση έγινε μονο με τον αριθμό του τηλεφώνου) Μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να έρθω να παραλάβω την καινούρια SIM,πέρασαν 2 βδομάδες και αφού δεν με πήραν τηλέφωνο πήγα στο κατάστημα να δω τι γίνεται. Στο κατάστημα μου είπαν ότι έχουν την καινούρια SIM και ότι χρειάζεται να δώσω τα στοιχεια μου για να δηλωθεί ο αριθμός.Δίνω λοιπόν τα στοιχεια και παραλαμβάνω την καινούρια SIM. Περίμενα να απενεργοποιηθεί μονη της η παλιά SIM τις Q,αλλα όταν πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε η καινούρια SIM τις Κοσμοτέ. Τοποθετώ την καινούρια SIM τις κοσμοτέ και βλέπω ότι δουλεύει,προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο αλλα μου λέει "Για να ενεργοποιήσετε την σύνδεση σας είναι απαραίτητο να δηλώσετε πρώτα τα στοιχεια σας,ελάτε με την ταυτότητα σας.." Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά οποιον απαντήσει.
×
×
  • Create New...