Jump to content

dampast

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dampast

  1. Αγόρασα χτες το Galaxy S6 Edge+ εισαγωγής από Γερμανία και άλλαξα τη γλώσσα Menu στα Ελληνικά προσθέτοντας και Ελληνικό πληκτρολόγιο. Δυστυχώς ενώ στην αναζήτηση στις Επαφές πληκτρολογώντας π.χ. ΣΤ εμφανίζει ΣΤΕΛΙΟΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ, STEVE κλπ, όταν κάνω το ίδιο από το Αριθμητικό πληκτρολόγιο (πληκτρολογώντας τα νούμερα 7--S 8--T) φέρνει μόνο ότι επαφή υπάρχει στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ πχ STEVE κλπ. Αυτό το είχα αντιμετωπίσει και στο προηγούμενο κινητό μου HTC αλλά μόλις άλλαξα την γλώσσα Menu στα Ελληνικά αμέσως λειτούργησε σωστά η αναζήτηση. Κατέβασα ακόμα και το MoreLocale2 μήπως και από εκεί επιλέγοντας την γλώσσα άλλαζε κάτι αλλά τα ίδια. Καμία ιδέα κανείς? ****Απότι μου απάντησε η Samsung όλα τα κινητά της ΔΕΝ υποστηρίζουν Local Characters -εν προκειμένω Ελληνικούς- στην αναζήτηση επαφών μέσω Numeric Keypad, ΜΟΝΟ Λατινικούς. HTC wins on this feature!
  2. οκ φίλε πάω πάσο, λάθος διατύπωση, εννοούσα προεγκατηστένα τα ελληνικά! Και είπα να πω και εγώ τη γνώμη μου στους από πάνω που ρώταγαν αν βγήκε στα καταστήματα εδώ κλπ. Απλά περίμενα να το φέρει η Ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία και για την εγγύηση.
  3. εννοούσα ανώτερο σαν συσκευή, ωραιότερο στο design και ΝΑΙ στο ανθρακί χρώμα. Γιατί κάποιοι έγραψαν πριν καν το δουν ότι είναι μάπα και το χρώμα χάλια.
  4. Το αγόρασα από το play247 την Δευτέρα, μέσα σε μία μέρα μου είχε έρθει με courier, άψογη εξυπηρέτηση. Η τιμή του είναι η χαμηλότερη που βρήκα σε ελληνικό site (από το scroutz) 460€ (με τον ΦΠΑ) + 7€ το Courier. Ζήτησα έκδοση τιμολογίου (έχουμε εταιρικό πακέτο στην Cosmote) και έτσι γλυτώνω και το ΦΠΑ οπότε η τιμή του έρχεται στα 387€. Είναι το πλήρως εξελληνισμένο της αντιπροσωπείας ACE HELLAS με Ελληνικό menu + πληκτρολόγιο. Στα SMS όταν επιλέξεις Ελληνικά σε βάζει σε caps-lock υποχρεωτικά (προφανώς για την πλήρη εκμετάλλευση των 160 χαρακτήρων), δυστυχώς όμως δεν σου προτείνει αυτόματα λέξεις (αυτόματη συμπλήρωση), επίσης στο κλασσικό πληκτρολόγιο τηλεφώνου δεν υποστηρίζει στα ελληνικά T9. Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα, πέρασε στο λεπτό τα contacts μου από το gmail (τα είχα ενημερώσει από outlook), τα οποία αυτόματα ενημερώνει αμφίδρομα με sync σε τακτά διαστήματα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι ενώ η ευαισθησία αφής είναι γενικά καλή και ρυθμιζόμενη, μερικές φορές χρειάζεται σκληρό πάτημα του δακτύλου ή ακόμη και χρήση του trackball για επιλογή. Οσο για το design και το χρώμα (ανθρακί-καφέ) προσωπικά είναι χάρμα και σαφώς ανώτερο του magic, αλλά αυτό είναι και θέμα γούστου!
×
×
  • Create New...