Jump to content

Scorp_X

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Scorp_X

  1. Επισης διαπιστωσα οτι οσο το χρησιμοποιω για μηνυματα, μουσικη, κτλ, την παλευει μια χαρα, αλλα με το που με παρει καποιος, οσο χτυπαει καλα, με το που το σηκωσω μου βγαζει μηνυμα για την μπαταρια και κλεινει αμεσως... και η ενδειξη την μπαταριας κλασσικα τερμα... και δεν ειναι οτι ξεκινησε τα τρελα του μετα την αναβαθμηση, την οποια εκανα πριν 2 βδομαδες τουλαχιστον και ολα δουλευαν κομπλε... τι να πω, ο δαιμονας της nokia???
  2. Ευτυχως φιλε μου που το ανεφερες, γιατι μου παρουσιασε χτες το ιδιο προβλημα... Το ολο σκηνικο ξεκινησε ως εξης. Ξεχασα να το φορτισω προχτες το βραδυ και το μεσιμερακι χτες μου εβγαλε οτι ειναι ξεφορτιστο, και επειδη επρεπε να φυγω το εβαλα να φορτισει ενα 10λεπτο με τεταρτο μπας και νιωσει λιγο... Επειδη δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου μετα απο λιγες ωρες μου εδειχνε οτι η μπαταρια ειναι γεματη... Μιλησα λοιπον κανα 5λεπτο στο τηλ και μετα αρχισε τα τρελα του, δηλαδη εκλεινε, το αναβα και μπαμ ξανακλεινε, μου εβγαζε οτι η μπαταρια ειναι ξεφορτιστη ενω η ενδειξη της ηταν στο τερμα, ξαναδωστου εκλεινε και ξαναναβε και τετοια... Στην αρχη θεωρησα οτι μπορει να παρουσιαζει καποιο προβλημα με το θεμα το οποιο το ετρεχε απο την μνημη των 8Gb και οχι απο την συσκευη και ισως ζοριζοταν, οποτε το αλλαξα, του εριξα και ενα φορτισμα μεχρι να μου βγαλει μηνυμα οτι φορτισε, και στην αρχη θεωρησα οτι αυτο εφταιγε μιας και για ωρες ηταν μια χαρα, αλλα πριν κανα 2 ωρο ξαναεβγαλε προβλημα... Δεδομενου οτι το κιν δεν εχει κλεισει μηνα στα χερια μου, και επισης του κανω αριστη χρηση και δεν το ταλαιπωρω ουτε σαν συσκευη ουτε σαν λειτουργικο ουτε σαν χρηση της μπαταριας, αποκλειω το γεγονος να τα εχει παιξει η μπαταρια η να χτυπησε καπου και να χαλασε ετσι... Μιλησα με το καταστημα απο οπου πηρα την συσκευη και μου ειπε και η ιδια η τυπησσα οτι δεν παιζει να εχει προβλημα η μπαταρια και μαλλον θα στρωσει με αναβαθμηση... Εγω εχω κανει την τελευταια αναβαθμηση που εχει βγαλει η nokia δηλαδη την 20.115 οποτε μαλλον δεν ειναι και θεμα αναβαθμησης... Anyway αν συνεχιστει η κατασταση, την δευτερα θα το παω στην nokia να μου πει τι εχει... Αν καποιος εχει καμια ιδεα του τι μπορει να φταει θα με βοηθουσε πολυ...
  3. Παιδια εμενα η μπαταρια του και η αντοχες της με εχουν αφήσει άφωνο... Μετα απο 3 μερες με αρκετα τηλεφωνα, καμια ωρα+ μουσικη, wireless και gps, μου εβγαλε οτι η μπαταρια εξαντλείται, και ειπα να την αδειασω τελειως για να το ξαναφορτίσω... το εβαλα λοιπον να παιζει μουσικη τερμα μεχρι να τελειωσει, και επαιζε τουλαχιστον 20 με 25 λεπτα... Και οσο για τα ακουστικα του, εκτος του οτι δεν κουνουν καθολου απο τα αυτια μου, απομονώνουν τελειως τους εξωτερικους ήχους και ακομα και στο 30 - 40 % του ηχου του κινητου δεν ακους τιποτα απο τριγύρω! Και ασε που εχουν 3 μεγεθη του πλαστικου, κοινως κανουν για καθε αυτι!! Και το gps, εκτος απο 1-2 φορες που καθηστερησε κανα 3λεπτο να συνδεθει, ποτε δεν φτανει το λεπτο... Και επειδη του εχω βαλει το mobileXt της garmin, και μου αρεσει να παιζω, το αναβω πολυ συχνα!!
  4. Παιδια οσων αφορα τον ηχο του κινητου που συζητατε, εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, και δεδομενου οτι ο κολλητος μου εχει το 95 8GB και τα εχω συγκρινει αμεσα, οι διαφορες ειναι ελαχιστες και μαλιστα ισως εχω καλυτερο ηχο... Παρολα αυτα, εχω διαπιστωσει καποια προβληματα με την καινουρια αναβαθμηση (την 20.115). Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχει καλη αποκριση η μπαταρια του... Δηλαδη θα μου ειναι για 2 μερες με αρκετη χρηση με full μπαταρια και σε καποια στιγμη πανω σε τηλεφωνο θα μου πεταξει το "η μπαταρια εξαντλείται". Επίσης εχω και το προβλημα με τον real player, ο οποιος τα μισα .mp4 μου τα παιζει κανονικα και στα αλλα μισα μου βγαζει προβλημα... Εγκατεστησα ενα προγραμματακι (το coreplayer) και τα παιζει ολα κανονικα... Αν καποιος μπορει να με βοηθεισει θα του ημουν υποχρεος! Καποιος ειχε ρωτήσει αν με την καινουρια εκδοση στην καμερα η σημείωση των ενδειξεων τρεμοπαιζει η το εχουν διορθωσει... Εξακολουθει και τρεμοπαιζει. Αλλα και απο την καμερα δεν εχω κανενα παραπονο, και μαλιστα η καινουρια εκδοση εχει και αναγνωρηση προσωπων και κανει την ζωη ευκολη!
  5. Το προβλημα μου λύθηκε οσων αφορα την γλωσσα του κινητου! Πλεον το βλεπει σαν ελληνικο και το update εγινε κανονικα με τα ελληνικα! Εχω να κανω μια ακομα ερωτηση, αφου του εκανα το update, οταν παω να παιξω μερικα απο τα βιντεακι που εχει ηδη μεσα η συσκευη, μου βγαζει: "αδυνατη η αναπαραγωγη του ηχου ή του βιντεο. δοκιμαστε ενα απο τα δυο". Το παραξενο ειναι οτι και τα 6 βιντεακια ειναι .mp4 αλλα τα 2 απο τα 6 μου τα παιζει κανονικα... Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω??
  6. Φιλε μου, ξενερωσα λιγο με την διαπιστωση που εκανα, αλλα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!
  7. Παιδια καλησπερα σε όλους! Ειμαι καινουριος στην παρεα, και σχετικα νεος κατοχος του n86 8mp και σε γενικες γραμμες ημουν πολυ ευχαριστημενος και μαλιστα με το παραπανω απο την συσκευη(πολυ γρηγορη αποκριση, δεν κολαγες καθολου οσο και αν την φορτωνα, ολα λειτουργουσαν αψογα, κλπ), μεχρι που ειπα να της κανω update την τελευταια εκδοση firmware της nokia, δηλαδη την 20.115... Γενικα βλεπω οτι μετα την εγκατασταση η συσκευη ειναι πιο αργη, και ωρες ωρες τρωει κατι σκαλωματα, πραγμα που σε καμια περιπτωση δεν συνεβαινε πριν το update, αλλα το μεγαλυτερο και συμαντικοτερο προβλημα μου ειναι οτι αφου εκανα το update, η συσκευη πλεον δεν εχει ελληνικα...! Και ενταξει το να λειτουργησω την συσκευη στα αγγλικα δεν θεωρείται προβλημα, αλλα πλεον δεν εχει ουτε ελληνικη γραμματοσειρα, κοινως μηνυματα, επαφες κλπ μονο με λατινικους χαρακτηρες... Το καλο ειναι οτι τις υπαρχουσες επαφες και γενικα οτι υπηρχε ηδη μεσα στην συσκευη με ελληνικους χαρακτηρες τα αναγνωριζει μια χαρα, και εκει που γραφω μηνυματα, στα αγγλικα πλεον, το T9 πεταει που και που απο το πουθενα κανα ελληνικο συνδιασμο γραμματων, αλλα ετσι δουλεια δεν γινεται... (φανταστειτε να θελω να ψαξω μια επαφη πχ την "κατερινα" που ειναι στην μεση της λιστας και να αρχιζω να κατεβαινω την λιστα, με 250 επαφες, μεχρι να την βρω... Δραμα η κατασταση...!) Εψαξα μεσα στην nokia μηπως βρω τροπο να εγκαταστησω παλιοτερη εκδοση firmware η να εγκαταστησω κανα πακετο γλωσσας, αλλα τιποτα... Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνώμων!!!!
×
×
  • Create New...