Jump to content

sverkalo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sverkalo

  • Ημ. Γέννησης 03/06/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

sverkalo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το τρεμόπαιγμα συμβαίνει σε πολλούς χρήστες. Το βλέπω και εγώ κάπου κάπου τώρα τελευταία. Για επαναπρογραμματισμό ψάξε για το GSMulti. Το χρησιμοποίησα και όντως το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο. Αυτό που κάνει είναι να σβήνει τα πάντα στο τηλέφωνο σε σχέση με την αναβάθμιση που περνάει τη νέα έκδοση. Κάποιος το έχει ανεβάσει με την έκδοση 10b.Μετά περνάς με την συνήθη διαδικασία την νέα έκδοση.
  2. Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση από το δισκάκι του τηλεφώνου. Υ.Γ. Όσο για το δικό μου "πρόβλημα" χρειαζόταν ενεργοποίηση των MMS/WAP από τη Vodafone στο 1392. Πράγμα που σαν χρήστης πριν μια εβδομάδα της wind δεν γνώριζα.
  3. Αναβάθμισε στην πιο καινούρια έκδοση.
  4. Ευχαριστώ φίλε. Τις ρυθμίσεις τις έχω δει όλες. Μαιλ και ιντερνετ έχω κανονικά με wifi και γρήγορα. Το θέμα είναι πως ούτε ιντερνετ δεν έχω με wap που σημαίνει ούτε mms... Ίαως οι ρυθμίσεις της Vodafone...
  5. Διαπίστωσα αλλάζοντας από Wind σε Vodafone, ότι δεν μπορώ να στείλω MMS. Οι ρυθμίσεις είναι σωστές, έκανα πειράματα με διάφορα firmware και ξαναγύρισα στο V10_c, factory reset κλπ κλπ αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Μετά από κάποια λεπτά μου βγάζει internal error 15 που δεν καταφερα να βρώ τι σημαίνει. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  6. H LG Ελλάδος με ενημέρωσε πως προώθησαν το αίτημα μου για μια αναβάθμιση της ποιότητας της κάμερας. Είδωμεν.
  7. Το μόνο που αποτελεί μεγάλη απογοήτευση για μένα είναι η κάμερα του σε περιπτώσεις όπου δεν έχει όχι μόνο αρκετό φως αλλά πολύ. Λόγω του ότι τι φλας του είναι απαράδεκτα αδύναμο, οι φωτογραφίες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άχρηστες. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλό. Η μπαταρία του αν το χρησιμοποιείς σαν... τηλέφωνο κρατάει 3-4 ημέρες άνετα.
  8. Ενεργοποιήστε την εξοικονόμιση ενέργειας (πατώντας το on/off πηγαίνει σε standby mode), σβήστε το 3G μην παίζεται συνέχεια μαζί του...Και θα πάει 3 μέρες αν το κλείνεται την νύχτα.Αλλιώς και κάθε νύχτα να το φορτίζεται δεν είναι και τόσο κακό. Μια μπαταρία μέσο όρο "αντέχει" 1000 φορτίσεις. Δηλαδή περίπου3 χρόνια με καθημερινή φόρτιση. Ποιός κρατάει 3 χρόνια ένα κινητό... Επίσης φόρτωσα το αυθεντικό v10c και οι φωτο είναι λίγο καλύτερες αλλά ακόμη απαράδεκτες.
  9. Σημερα μιλούσα με την LG μετά από μερικά μηνύματα που ανταλλάξαμε. Κράτησαν το τηλέφωνό μου για να με ενημερώσουν αν έχουν νέα... Οι άνθρωποι εδώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Μόνο οι Κορεάτες προφανώς. Στο γήπεδο την Κυριακή κάποιος μπροστά μου έγραφε με το παλιό Omniα και ενώ φαινόταν πως η κάμερά του είχε σπασίματα λόγω χαμηλού framerate η δική μου ήταν άθλια στα σκοτεινά σημεία. Είναι κρίμα γιατί το hardware του κινητού έχει απίστευτες δυνατότητες αλλά το software είναι απαράδεκτό. Δεν μπορεί να φοράει τόσο καλο φακό και ο θόρυβος να είναι τόσο αυξημένος που να καθιστα την λήψη για πέταμα...
  10. Το καλύτερο και στην καλύτερη τιμή. :lol: Εδώ Aν διαβάσεις προσεκτικά το screenshot θα καταλάβεις τα πάντα για να παίξει σωστά μια ταινία στο Αrena σου.
  11. Μπα δεν το βλέπω. :down:
  12. Το έχω 3-4 μέρες. Πολύ καλό αλλά η κάμερα του είναι σχεδόν άχρηστη για φωτογραφίες όταν δεν υπάρχει πολύ φως. Η μπαταρία κρατάει αν απενεργοποιήσει κανείς το 3G. Τώρα αν κάποιος θέλει να έχει ανοικτό το WiFi και το 3G φυσικό είναι να τελειώνει γρήγορα. Έστειλα mail στην LG για τον θόρυβο που βγάζει η κάμερα και φυσικά μου απάντησαν πως θα με οδηγήσουν σε service. Δεν είναι σχετικοί όπως το περίμενα, αλλά ο θόρυβος του κινητού (λόγω των λανθασμένων ρυθμίσεων του WB όταν είναι στο αυτόματο) μπορεί να λυθεί με firmware. Aν τους ενδιαφέρει βέβαια. Η αναπαραγωγή του divx ειναι εκπληκτική.
×
×
  • Create New...