Jump to content

adventure

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adventure

  • Ημ. Γέννησης 09/01/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

adventure's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο Link που είχε ανεβάσει με τη μετάφραση ο φίλος mythoc στο συγκεκριμένο site και στην εικόνα αυτή στην ενότητα 7 http://i203.photobucket.com/albums/aa82/adventure_photo/Flowers/S-CLASS.jpg 7. Change the background color on different desktops. These need to make a file SERIDATA.VUI, located in the appropriate VUI file. Χρησιμοποιώντας το Winhex μπορούμε να αλλάξουμε τους χρωματισμούς στα συγκεκριμένα desktops ???? Όμως αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που και με πιο τρόπο το κάνουμε αυτό αφού βρούμε τα συγκεκριμένα νούμερα που αναφέρει .
  2. Μια ακόμη ερώτηση παιδιά ?? Τα χρώματα στις οθόνες των επαφών πολυμέσα συντομεύσεις κ.λ.π με τη τρόπο τις αλλάζουμε. :confused:
  3. ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ . :) Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά και ο τρόπος που αντιμετώπισες το θέμα με το Keylock σε τιμά,παρά το νεαρό της ηλικίας σου . Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα . ;)
  4. Οκ τα κατάφερα δίνοντας σαν default πρόγραμμα το WinRAR. :) Και κάτι τελευταίο το αρχείο για το συρόμενο ξεκλείδωμα που το βάζουμε σε ποιο φάκελο . Σε ευχαριστώ και πάλι . ;)
  5. Κατέβασα πριν λίγο τα ΖΙΡ αρχεία τα δικά σου με τα IdleWidgetCalculator-IdleWidgetCalendar κλπ και όταν τα έκανα Extract βρήκα αρχεία με την ονομασία VUI μέσα και δεν μπορώ να τα ανοίξω .:( Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου . :)
  6. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς τα μέλη vaggos_vankel η hackfree που ασχολούνται με το σπάσιμο του s-class . Τα αρχεία VUI με τη πρόγραμμα τα ανοίγουμε ??:wacko: Για άλλη μια φορά μπράβο σε όλους σας για την καλή δουλειά που κάνετε .:)
  7. Είχα πάρει πριν κάνω οτιδήποτε back up. ;) Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου σε και για τον χρόνο που έχεις διαθέσει εσύ και κάποια άλλα μέλη του forum για να μπορούμε να κάνουμε εμείς με τον πιο εύκολο τρόπο όπως αποδείχθηκε με το καινούργιο προγραμματάκι το ΑΡΕΝΑ να πετάει απο ότι είδα στα πρώτα κιόλας λεπτά .:) :) :) Σε ευχαριστώ και πάλι . :D
  8. ΟΚ θα του κάνω και εγώ αφού πρέπει .;) Σε ευχαριστώ πολύ .:)
  9. Λοιπόν όλα πήγαν καλά και πέρασα την V10P_00 με επιτυχία . :) Πρέπει να κάνω και factory reset τώρα ???
  10. Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και για τη βοήθεια σου . :) θα το προσπαθήσω σε λίγο αφού κατεβάσω το αρχείο και θα τα πούμε .;)
  11. Κατά αρχήν να πω μια καλησπέρα σε όλους νέο μέλλος και εγώ στη παρέα και κάτοχος αρένα και εγώ. Προσπαθώ να κάνω και εγώ αλλαγή στο αρένα με την έκδοση V10P_00 με τον καινούργιο τρόπο που ανέβασε ο χρήστης mythoc άλλα στη ενότητα που πρέπει να δώσουμε τη διαδρομή του αρχείου με το καινούργιο λειτουργικό V10_00 δεν αναγνωρίζει κάποιο αρχείο kdz .... Μήπως πρέπει να μετονομάσουμε το αρχείο που έχει ο φάκελος με το λειτουργικό και με όνομα V10P.wdb σε kdz ???? Ευχαριστώ για το χρόνο σας και καλώς σας βρήκα στην ωραία παρέα που έχετε δημιουργήσει εδώ στο φόρουμ . Δημήτρης.
×
×
  • Create New...