Jump to content

EFTHIMAKIS75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EFTHIMAKIS75

  1. Επανεφερα το κινητο στην αρχικη του επισημη rom και λειτουργησε. Ευχαριστω. Θα προσπαθησω παλι οπως μου ανεφερατε παραπανω.
  2. Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα πριν περαασω του πανου περασα την 1.56.401 europe απο το επισημο σαιτ της htc. Και με αυτη μου δημιουργησε το προβλημα. Δεν ξερω αν βοηθησε αυτο που ειπα 'η αν εχει καποια σχεση.
  3. Μου γραφει οτι το τηλεφωνο ειναι off. και απο το conn manager δεν ανοιγει το τηλεφωνο.
  4. ΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ , ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΡΙΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
  5. Παιδια καλησπερα. Ειμαι καινουριος στο forum γιατι μολις χτεσ απεκτησα απο αγγλια ενα htc hd μεταχερισμενο unlocked. αφου ειχα διαβασει το φοουμ ( οσες σελιδεσ μπορουσα) αποφασισα να εγκαταστησω τη ρομ του πανου. Εκανα upgrade τη ρομ απο ο site της htc europe και μετα δε μου λειτουργουσε το τηλεφωνο ωστε να μπορει να δεχτει κλησεισ και να κανει κλησεις. Μηπως το ξανακλειδωσα? Η κεραια του σηματος εμφανιζεται στην οθονη με ενα χ και απο το conn mangr δε μου επιτρεπει να κανω on το τηλεφωνο. Οποαιδηποτε βοηθεια θα ηταν εκτιμητεα?
×
×
  • Create New...