Jump to content

stefan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stefan

  1. Καλησπέρα+απο εμένα...!!! Έχω πάρειτο κινητό εδώ+10 μέρες....!!!Μπορεί να μου πεί κανείς αν εκτός απο τα 3 παιχνίδια που έχει μπορούμε να κατεβάσουμε+αλλα...??Απο ποιό site....+ με ποιό τρόπο το εγκαθιστούμε στο κινητό...?? Ευχαριστώ προκαταβολικά....!!!!
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ PC ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ 4ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ....!!!ΤΟΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ....ΚΑΙ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΤΙ....???? ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ...!!! P L E A S E .......HELP ΜΕ ....!!!!ΘΑ ΤΟ "ΣΟΥΤΑΡΩ" ΤΟ BLUETOOTH....!!!ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΗ....!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ..ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ....... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΣΤΕΦΑΝΟΣ....
  3. Καλημέρα...!!!Είμαι και εγώ κάτοχος του V525 εδώ και 5 μέρες..!!!Με την σύνδεση (2ωρών) πήρα και το bluetooth fone data suite "MA-700"..!!!Το θέμα είναι οτι το CD εγκατάστασης είναι για συσκευές όπως Siemens,nokia,panasonic,ericcson....εκτός απο motorola και πόσο μάλλον το V525..!!Το συγκεκριμένο υποκατάστημα Vodafone μου είχε υποσχεθεί οτι "κάνει" για το κινητό μου αλλά τώρα λέει οτι δεν έχει βγάλει η Motorola drivers για το συγκεκριμένο Bluetooth..!!!Ρωτάω αν γνωρίζει κανείς κάτι ή αν θα πρέπει να το αλλάξω με κάποιο άλλο "συμβατό" με την συσκευή μου...!!! Ευχαριστώ...Στέφανος...!!!
×
×
  • Create New...