Jump to content

eri_87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eri_87

  1. Γειά σας! Θα ήθελα να μου προτείνετε βιβλίο για να διαβάσω στο σπίτι (και να μην πληρώσω τσάμπα φροντιστήριο) ώστε να δώσω εξετάσεις για τις 3 απαραίτητες ενότητες για ΑΣΕΠ (word, excel, internet). Με ενδιαφέρουν βιβλία μόνο για το πιστοποιητικό του cambridge! Περιμένω απόψεις από άτομα που έχουν δώσει πρόσφατα... :D
  2. Από όσο ξέρω, στην Ελλάδα προς το παρόν μόνο σε κόκκινο υπάρχει... Πάρε βέβαια και καμιά άλλη γνώμη! :)
  3. Ναι, τα έχω υπόψην αυτά για τη ζελατίνα! Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά!:lol: Θα πάρω για i phone που είναι σίγουρα μεγάλη!
  4. Ναι, το είχα σκεφτεί να πάρω για κανένα i phone μεμβρανη και να την κόψω! Μάλλον έτσι θα κάνω τελικά! Θα με βοήθαγες πολύύύ αν μου έλεγες σε ποιά σελίδα έγραψες ότι εγκατέστησες αυτό το θέμα... Και ναι, τα παιχνίδια ήταν java! Πάντως θέματα ακόμα και από το ovi που κατέβασα δεν λειτουργούν!
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση... Βασικά το ''Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ'' το είχα διαβάσει, γιαυτό είπα ότι μου φάνηκε περίπλοκο αυτό που λέει για τα θέματα (αρχεία sis). Εντάξει, θα ψάξω εκεί που μου πρότεινες αυτά που ζητάω!
  6. Να ρωτήσω 2 πραγματάκια; α) Έχει αγοράσει κανείς προστατευτική ζελατίνα οθόνης, αν ναι, από που; Γιατί στα e-shop που κοίταξα δεν έχει για αυτό το κινητό. β) Διάβασα τις οδηγίες εγκατάστασης θεμάτων που υπάρχει στο site (δηλ. είτε χακάρισμα του κινητού είτε υπογραφή των αρχείων) και μου φάνηκε κάπως περίπλοκο...Δεν μπορώ να βρω από κάπου συμβατά θέματα που να εκαθιστώνται αμέσως;;; Όσα δοκίμασα μου έγραφε πως απαιτείται υπογραφή και τέτοια. Παιχνίδια έβαλα κανονικα πάντως! :happy:
  7. Η τιμή ήταν η ίδια όπως και σε άλλα καταστήματα νοκια για το συγκεκριμένο μοντέλο.. 243ε έκανε. Βασικά λόγω έλλειψης στην αγορά από την πυρκαγιά στα κεντρικά της νοκια, μάλλον το πήρε από κάποιο άλλο μαγαζί και γιαυτό να ήταν παραεισαγωγή. Τελοσπάντων, το πήρα, μεχρι στιγμής όλα καλά!!
  8. Ναι, έχει ελληνικα, όλα κανονικά!
  9. Πήρα τελικά χθες το κινητό (αν και από καταστημα νοκια είναι Γαλλίας...) και έχω 2 απορίες... Όσο και να έψαξα δεν βρήκα τρόπο στις επαφές να εμφανίζεται και όνομα και τηλέφωνο. Και επίσης, επειδή είμαι άσχετη από Wi-Fi, πρέπει να ρυθμίσω κάτι για να μπαίνω ιντερνετ (μόνο με ασύρματο δίκτυο θα μπω);Ή απλά πηγαίνω εκεί που λέει για αναζήτηση ασύρματου δικτύου και προχωράω?
  10. Εσύ από ποιό κατάστημα το πήρες? Μήπως από τα multirama? Είναι alpha copy το κινητό ή παραεισαγωγή?
  11. Λοιπόν, τελικά πήγα στα multirama και δεν είχαν το κινητό εκεί. Μου είπε η πωλήτρια ότι φέρνουν κινητά μόνο μετά από παραγγελία, άρα ούτε ΙΜΕΙ ούτε ταινία μπορώ να ελέγξω. Για να μην τα πολυλογώ, πήγα στο κατάστημα nokia που έχουμε (Άρτα) και το παρήγγειλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Θα το φέρει από άλλο κατάστημα την ερχόμενη εβδομάδα... Η τιμή στα 245ε, αλλά θα το πάρω με σιγουριά!
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό ακριβώς είχα κατά νου να κάνω! Απλά είπα μήπως κάποιος που το έχει αγοράσει από κει μπορούσε να μου πει το ΙΜΕΙ για να το ελέγξω πριν πάω στο κατάστημα...Και τί να τους πω στα multirama??? Θέλω αυτό το κινητό αλλά να δω πρώτα το ΙΜΕΙ και να το ελέγξω? :p
  13. Καλησπέρα! Θέλω να πάρω και εγώ αυτό το κινητό αλλά δεν ξέρω από που! Βασικά από τα multirama σκέφτομαι και για αυτό θέλω να μου πει κάποιος που το έχει αγοράσει από εκεί τον σιριακό αριθμό του κινητού του, ώστε να δω αν τα κινητά που φέρνουν στα multirama είναι από την alpha copy ή από αλλού.... Θα πήγαινα σε κατάστημα nokia να το αγοράσω αλλά έχει τουλάχιστον 15ε παραπάνω.
×
×
  • Create New...