Jump to content

echonio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About echonio

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

echonio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ..... Πότε τελειώνει η προσφορά με τα 1500 ? Γιατί τώρα που η what's up το σταμάτησε σκέφτομαι να βάλω Q,αλλά αν τελειώνει και αυτή η προσφορά τώρα μην πάω τσάμπα και χαίρομαι για 1-2 μήνες και μετά ζητάει και η Q 7 ευρώ για λεπτά και sms ... :wacko: ευχαριστώ :O
  2. Τα κινητά τα έχει σε καλή κατάσταση :O ? Τα έχει σε υπερβολικά χαμηλές τιμές και είναι στην Κρήτη (αν ήταν Αθήνα θα πήγαινα μια βολτίτσα να δω τι παίζει)
  3. Καλησπέρααα .. Ξέρει κανείς το kinitoprosfores.gr ? Είναι αξιόπιστο? :wacko:
  4. Γεία σας και από μένα... :O ... έχετε βρει κανένα application να κλειδωνει το πληκτρολόγιο με κωδικό? (όπως στα motorola , iphone κτλ ) ??? :cry:
  5. Γεια σας ! Τελικα για το F030 υπαρχουν χαρτες ? :/
  6. Καλησπερααα ! :O Ποιοι εχουν κινητα απο Κινα με dual sim, tv κτλ ? Ποιο μοντελο εχετε ? Ποσο καιρο το εχετε ? Εχει δημιουργησει καποιο προβλημα ? (εψαξα στην αναζητηση και δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα , σορρυ αν υπαρχει και δεν το ειδα :cry: )
  7. θα εχω μαζι την δευτερη μπαταρια ρει ;) huhuhuhuhuhu
  8. δεν το παιρνω αποκλειστικα για την τηλεοραση αλλα δεν με χαλαει να βλεπω οσο ειμαι στο λεωφορειο για να παω στη σχολη :$:$:$:$
  9. σ'ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου ... Αυτο θα παρω μαλλον εκτος κιαν βρω καποιο αλλο με ψηφιακη τv γιατι απ οτι διαβασα στο φορουμ σε λιγους μηνες θα αλλαξουν το σημα στην Ελλαδα σε ψηφιακο ;)
  10. καλησπερα παιδια !! Καινουριος στο φορουμ , εγω κατα 99% θα παρω το M002L (http://www.dualsimmobileshop.co.uk/m002l-wifiultra-slim-4gb-memory-35-dual-sim-java-tv-p-137.html ) :O το εχει κανεις ? :rolleyes: ... ξερουμε τιποτα ?
×
×
  • Create New...