Jump to content

ferrari

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ferrari

  1. παιδια υπαρχει καμα περιπτωση να βαλω εφαρμογες iphone σε lg crystal????/(ειμαι λιγο ασχετος):(
  2. ρε παιδια ακουστε ξερετε οτι πχ οταν βλεπεις κανονικα το κινητο (μενου κτλ) ειναι οκ και οταν το γυρισεις απο τα πλαγια γυριχει και το μενου...οκ εμενα μου γυριζει το μενου τα μηνυματα αλλα δεν γυριζει εκει που βρισκονται οι εικονες(εκει που ειναι ολες μαζεμενες)δηλαδη γιατι να γυριζει μονο στο μενου και οχι αλλου?ειναι φυσιολογικο????:cry:
  3. παιδια μια ερωτηση... τι γινετε αμα εχει προβλημα το κινητο? πχ το παω και μου δινουν καινουριο??????? δεν εχω καταλαβει τιποτα. για παραδειγμα αμα τωρα εχει προβλημα(κολλαει λιγο) τι κανω παιρνω καινουριο???? η παντοτε με τη 2ετη εγγυηση δινουν καινουριο????
  4. αχα δηλαδη να το αφησω με την μπαταρια μεσα....οκ καποιοι βεβαια φιλοι μου ειπαν οτι περναι ηλεκτροσμος κτλ... οσο για το οτι κολλουσε στην 1η ωρα (μονο παιχνιδια) ειναι φυσιολογικο εεεε?????:O:O σορρυ που ενοχλω αλλα καινουριο κινητο και εχω ψιλοαγχωθει:(
  5. παιδια θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις..αρχικα πηρα το lg crystal για τον πατερα μου αλλα δεν τον βολευει...λοιπον μου το εδωσε αλλα θελω να το ανοιξω τα χριστουγεννα...λοιπον το εχω βαλει στο κουτι του κλειστο με μεσα την μπαταρια... 1 ερωτηση)θα παθει τιποτα που το εχω μεσα με μπαταρια κλειστο η να το κανω κατι 2) το φορτωσα 16 ωρες καλα ειναι 3)το χρησιμοπιησα 1 ωρα το λου για να δει αμα βολευει τον πατερα μου....θεωρειται καινουριο 4) sos μου κολλησε λιγο στην αρψη εφαρμογες κτλ δηλαδη αργουσε να παει πισω... please answer:D
  6. αχ παιδια να σας πω....χτες πηγα στον γερμανο να ρωτησω ποτε θα ερθει με wifi αλλα μου ειπαν οτι εχουν καμια ενημερωση .......σε λιγες μερες γιορταζω και σκεφτομαι τις εξης αποριες(οποιος με βοηθησει θα με "σωσει":happy::D: 1 απορια:Ειναι σιγουρο οτι θα ερθει γιατι σε ενα σιτε λεει για ασια κτλ..... 2 απορια:θα ειναι πιο ακριβο η η τιμη ιδια?????? 3 απορια:θα ειναι αναβαθμισμενο????????? 4 απορια:αμα ερθει ποτε θα ερθει????? παιδια ουφ σορρυ που σας κουραζω:cry: αλλα καταλαβαινετε θελω να παρω ενα καλο(για την τσεπη μου) κινητο και το ψαχνω συνεχεια χωρις αποτελεσματα:wacko:....οποιος γνωριζει κατι η εχει ακουστα για τις πανω ερωτησεις pleace χιλια παρακαλω να μου απαντησει:O...ευχαριστω πολυ και ελπιζω να παρω απαντηση:rolleyes::rolleyes:
  7. αχ ελπιζω να ερθει τα χριστουγεννα...ισχυει οτι μπορει να μην ερθει????????επισης γνωριζετε σε ποια τιμη θα βρισκετε??????please answer!!:rolleyes:
  8. αχ βρε παιδια να περιμενω να το παρω τα χριστουγεννα?λετε να εχει ερθει καμια πληροφορια??????η να το παω τωρα???????με βολευει το wifi αλλα αργει???????
  9. Παιδια γνωριζετε ποτε θα ερθει το samsung star wifi στην ελλαδα?please απαντηση!!!!!!
×
×
  • Create New...