Jump to content

Sotiris_Greece

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sotiris_Greece

  • Ημ. Γέννησης 06/08/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sotiris_Greece's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους και μιας κι έρχεται Πάσχα ο Θεός βοηθός να το κερδίσω! :)
  2. Σας ευχαριστώ πολύ! :)
  3. Από αύριο θα 'μαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Z, αλλά έχω μία, ίσως, χαζή ερώτηση: Χρειάζεται πρώτη ολοκληρωμένη φόρτιση της συσκευής; Κι αν ναι, για πόσες ώρες;
  4. Έγραψα μόνο κάποια από τα "προβλήματα" (με ή χωρίς εισαγωγικά) που ανέφεραν άλλοι χρήστες του forum σε κάποιες από τις σελίδες του thread. Από 'κει και πέρα, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αν και θα μπορούσες να είσαι πιο ευγενικός. Το ότι έχω το Galaxy S II δε με κάνει απαραίτητα υπέρμαχο της Samsung. Η πλειοψηφία των κινητών μου ήταν Nokia αλλά έχει περάσει ακόμα και Sharp από τα χέρια μου. Σκέφτομαι να κάνω την αγορά γιατί δε μιλάμε για €5-€10 αλλά για ένα σημαντικό ποσό και θα 'θελα να πιάσει τόπο. Και, τέλος, αν δε διάβαζα και τα θετικά σχόλια της συσκευής μέσα στις 100 και πλέον σελίδες, δε θα ήμουν αυτή την στιγμή καν σε δίλημμα για το ποια συσκευή να αγοράσω. Σ' ευχαριστώ πολύ. Η απάντησή σου ήταν άκρως κατατοπιστική. :) Κάτι μου λέει πως, τελικά, κάποια στιγμή θα το τσιμπήσω κι εγώ το Ζ.
  5. Καλησπέρα, παιδιά. Θέλω κάποια στιγμή να αγοράσω το κινητό αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι τα (αντικρουόμενα) σχόλια που διαβάζω περί καμμένων pixel, WiFi, σιγανού ηχείου, sudden death (!), γωνίες θέασης κ.λ.π.. Αυτή την στιγμή έχω το Samsung Galaxy S II και θα 'θελα να μου πείτε αν το Ζ είναι μια καλή συσκευή που όντως αξίζει τα χρήματά της και είναι ό,τι πρέπει για να αντικαταστήσει τον Γαλαξία μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τη Sony και τα Xperia της. Ίσως επειδή δεν είχα ποτέ μου κινητό Sony. Ως εναλλακτική λύση έχω το Galaxy S IV αλλά, για να είμαι ειλικρινής, ως συσκευή δεν με έπεισε και πάρα πολύ σε σχέση με το Ζ χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι το IV είμαι μια κακή συσκευή. Όταν μιλάμε για high end κινητά, οι διαφορές πολλές φορές είναι δυσδιάκριτες. Xperia Z ή Galaxy S IV; Ιδού το μεγάλο δίλημμα... :confused:
  6. Ελπίζω να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα γιατί το νέο τηλέφωνο της Nokia είναι καταπληκτικό. :D
×
×
  • Create New...