Jump to content

montechristou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by montechristou

  1. Σκέφτηκα να δημιουργήσω εδώ ένα thread τόσο για εμένα που σκέφτομαι να παραγγείλω το acer m900 όσο και για άλλους που προβληματίζονται σχετικά με την έλλειψη επίσημης αντιπροσωπείας που να παρέχει υποστήριξη. Θέτω κάποια πρώτα ερωτήματα που-μάλλον λανθασμένα- είχα γράψει και σε ένα άλλο thread και ελπίζω, ειδικά όσοι ήδη έχουν αγοράσει κάποιο από τα acer να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους. 1. Η γλώσσα στο λειτουργικό μπορεί να αλλάξει σε ελληνικά; 2. Ποιο πρόγραμμα περάσατε για να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες sms και e-mail; Που το βρήκατε; 3. Οι φορτιστές που έχει μέσα η συσκευασία είναι για αγγλικές πρίζες; Πως γίνεται η μετατροπή; 4. Υπάρχει πρόβλημα με την αποστολή ρυθμίσεων internet από την εταιρία στην οποία είστε συνδρομητές; Ευχαριστώ.
  2. Τα τηλέφωνα της acer δε γίνονται επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα. Τα φέρνουν απευθείας από την Αγγλία ή τη Γαλλία και τα διαθέτουν εδώ. Άρα αν σου παρουσιάσουν πρόβλημα πρέπει εσύ να τα στείλεις στο εξωτερικό. Δε ξέρω ακριβώς ποια είναι η διαδικασία. Ίσως να πρέπει να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό topic για τα θέματα εγγύησης και υποστήριξης για τα κινητά acer στην Ελλάδα επειδή από ότι βλέπω είμαστε πολλοί που το σκεφτόμαστε να αγοράσουμε κάποιο κινητό της αλλά φοβόμαστε λόγω έλλειψης κάλυψης. Τρεις ερωτήσεις: 1. Η γλώσσα στο λειτουργικό μπορεί να αλλάξει σε ελληνικά; 2. Ποιο πρόγραμμα περάσατε για να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες sms και e-mail; Που το βρήκατε; 3. Οι φορτιστές που έχει μέσα η συσκευασία είναι για αγγλικές πρίζες; Πως γίνεται η μετατροπή;
  3. To ψάχνω και εγώ σχετικά με την εγγύηση της ACER. Σκέφτομαι σοβαρά για το F900 ή το Μ900. To κουτί έχει μέσα πανευρωπαϊκή εγγύηση αλλά η ACER δε ξέρω αν έχει τμήμα στην Ελλάδα. Έστειλα ένα e-mail στην ελληνική αντιπροσωπεία (τηλέφωνο δε βρήκα), μέχρι τώρα δε μου έχουν απαντήσει. Το expansys πάντως γράφει ότι αν παρουσιάσει πρόβλημα η συσκευή πρέπει να τη στείλεις στη Γαλλία. Είναι σοβαρός αποτρεπτικός παράγοντας αυτός. Αν ξέρει κανείς κάτι περισσότερο ας ενημερώσει.
  4. Καλημέρα σε όλους. Σκεφτόμουνα να αγοράσω το samsung omnia αλλά κοιτόντας λίγο το F900 η αλήθεια είναι ότι γλυκάθηκα πολύ. Είχα όμως ένα laptop acer το οποίο από ποιότητα κατασκευής ήταν αίσχος και συντομα διελύθη στα εξ ων συνετέθη. Τώρα λοιπόν φοβάμαι λίγο να κάνω το βήμα, ειδικά αν δεν υποστηρίζεται από αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Έχει κανείς πληροφόρηση αν και πότε υπάρχει περίπτωση να εισαχθεί επίσημα; Μήπως ξέρετε αν το έχουν στην έκθεση οποιουδήποτε καταστήματος ώστε τουλάχιστον να μπορώ να το δω ανοιχτό; Εντελώς διαφορετική η αίσθηση του να κοιτάς σε φωτογραφίες και να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κρίνεις μόνος σου.
×
×
  • Create New...