Jump to content

gk1900

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gk1900

  1. το εκανα και αυτο και μου λεει μια απ τα ιδια.. εν συντομια να σου πω τι κανω.. 1) κατεβαζω στον υπολογιστη αυτο που μου ειπες και εσυ και μετα μεταφορα του wetravel.jad στην καρτα μνημης. 2) Μετα κανω εγκατασταση, κανω ληψη και μετ α λεει παλι μη εγκυρη περιγραφη..
  2. μεταφερω στην συσκευη το wetravel.jad. δεν ξερω αν αυτο ειναι το απλο η οχι..
  3. 4. Μεσω του κινητου, βρείτε το φάκελο που αντιγράψατε και εγκαταστηστε το WeTravel.jad. Μην το εκκινισετε μετά την εγκατάσταση. εμενα γιατι κατα την εγκατασταση μου λεει: μη εγκυρη περιγραφη? τι κανω λαθος?
  4. το πηρα και εγωτο gt500 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. εχω καποιες ερωτησεις ομως.. 1. ποιος ειναι ο κωδικος για το bluetooth?δωκιμασα 0000, 00000, 12345, 1234 αλλα τπτ.. 2. Εχω κατεβασει το ebuddy αλλα ενω ειμαι συνδεδεμενος μου λεει συνεχεια unable to sign in, και βαζω σωστα το password και ebuddy id 3. Εχω μια καρτα μνημης απο νοκια.. την βαζω στο LG αλλα δεν την βρισκει.. υπαρχει καποια συγκεκριμενη memmory card? 4. Στην οθονη ψηλα στην μεση εχει 2 μικρα εικονιδια.. οταν κατα λαθος πατησω το ενα βγαινουν κατι νουμερα 1, 2, 3. Μπορω να το ρυθμησω να μην εμφανιζονται? ευχαριστω πολυ!
  5. εγω 212 το βρηκα στο γερμανο..
  6. σε ευχαριστω παρα πολυ.. οντως δεν πρεπει να κανει καλη δουλεια στις φωτο..:mad:
  7. Γεια σας παιδια, Σκευτομαι να αγορασω το LG GT500, μου φαινεται ωραιο κινητο αλλα με προβληματιζει λιγο οτι τα κυρια χρωματα οθονης ειναι μονο 256,000. Τωρα εχω το ΝΟΚΙΑ Ν82 και οι φωτογραφιες που βγαζει (χ. Οθονης 16.000.000) ειναι τελειες και δεν θα ηθελα να παρω ενα κινητο που να μην βγαζει καλες φωτογραφιες. Η μυπως δεν εχει να κανει με τα χρωματα οθονης? Οποιος το εχει μπορει να μου πει την γνωμη του? Ευχαριστω πολυ!!
×
×
  • Create New...