Jump to content

texle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About texle

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

texle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. texle

    Lenovo K3 Note

    Παιδιά ξέρει καποιος πως δίνω εντολή οι φωτογραφιές που τραβάω και ό,τι κατεβάζω να πηγαίνουν στην sd κάρτα? Μέχρι τώρα τα αποθηκεύει όλα στην δικιά του μνήμη κ κάθε τόσο πρέπει να τα βγάζω απο εκεί για να μήν φορτώνεται το τηλέφωνο.
  2. texle

    Lenovo K3 Note

    Θα το δοκιμάσω. Βασικά θα βάλω τον φίλο που πέρασε αυτήν να περάσει την τελευταία γιατί δεν ξέρω πως γίνεται. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υ.Γ. Η τελευταία του Ιταλού είναι αυτή που ανέβασε κάποοις σε προηγούμενο post? 1,2Gb? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες μια ερώτηση ακόμη!! Την είχα κάνει κ πριν μέρες αλλά δεν απαντήθηκε κ έμεινε πίσω σε σελίδες. Πως μπορώ να επαναφέρω την κανονική εκκίνηση και όχι Quick boot που είχα βάλει την πρώτη φορά που το έκανα επανεκκίνηση?
  3. texle

    Lenovo K3 Note

    Για παράδειγμα κουνάς να αλλάξεις "σελίδα" και το βλέπεις το σκάλωμα. Πατάς να ανοίξει η φωτογραφική και περιμένεις. Ενώ δεν ήταν έτσι. Εχει λίγο καιρό που άρχισε να το κάνει αυτό. Εχω σβήσει κ το FB γιατί λένε ότι τρώει πολύ από την δύναμη του κινητού.
  4. texle

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα παιδιά. Το δικό μου τώρα τελευταία έχει αρχίσει κ πηγαίνει αργά! Κολλάει κάπως και δεν είναι σίγουρα όπως όταν το πήρα τον Ιούνιο του 2015. Φοράει αυτήν την έκδοση: Κ20a40_S121_150813_ROW Αν γνωρίζει κανείς καμμιά πιθανή αιτία! Μήπως πρέπει να αλλάξω την Rom ή να την περάσω ξανά! Το τηλέφωνο το είχα αγοράσει από το Gearbest
  5. texle

    Lenovo K3 Note

    Παίδες καλησπέρα, όταν το πρωτοπήρα το κινητό κ το πάτησα να σβήσει με ρώτησε αν θέλω να κάνει quick boot την επόμενη φορά. Πάτησα ναι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ακυρώσω αυτό και να κάνει κανονική εκκίνηση?
  6. Σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι απο την σελίδα http://www.chinavasion.com δηλαδή από Κίνα!!!!!! Ένας φίλος μου είπε πως για το ποσό που κάνει αυτό που θέλω γύρω στα 100 euro ΔΕΝ έχει φόρους τελωνείου αλλά δεν ξέρω!!! Ένας άλλος πάλι μου είπε να το κάνω σε στυλ δώρου (την παραγγελία μου) για να αποφύγω έτσι το τελωνείο!!! Για πείτε μου κι εσείς αν γνωρίζεται κάτι.......
  7. παίδες ξέρει κανείς με σιγουριά να μου πεί αν εκτός από την αξία και τα μεταφορικά που χρεώνομαι για να έρθει μια παραγγελία από το εξωτερικό πρέπει να πληρώσω επιπλέον και τα ελτα???
×
×
  • Create New...