Jump to content

Notis4866

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Notis4866

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Notis4866's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βρε παιδια κανω την παραπανω διαδικασια για τα mms αλλα δεν ενεργοποιoυνται?! Ξερει κανεις τι να κανω για να τα ενεργοποιησω?
  2. Στην εφαρμογη που δειχνει την ωρα και τον καιρο (accuweather) την θερμοκρασια την δειχνει σωστα αλλα ειτε ειναι μερα ειτε ειναι νυχτα δειχνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΛΙΟ.Εκανα ολες τις ρυθμισεις αλλα παλι τα ιδια.Τι παιζει ρε παιδια?
  3. υπαρχει καμια εφαρμογη που να το διορθωνει αυτο??
  4. κι εγω αυτη πηγα και πηρα πριν απο λιγο.....ηδη εχω αρχισει να την γεμιζω:) Ενα απο τα ελλατωμματα του ειναι οτι οταν βαζεις ξυπνητηρι και εχεις κλειστο το τηλεφωνο ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ! Πρεπει να ειναι ανοιχτο το τηλεφωνο....το εχει προσεξει κανεις αυτο??
  5. αν παρω αυτη την καρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569729 ειναι συμβατη ??θα εχω κανενα προβλημα? καθως και αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553844
  6. android 2.2 ειναι δυνατο να υποστηριξει?
  7. και το W705 παιζει τα βιντεο στο youtube αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση ενα αρχειο .exe δεν το ανοιγειΙΛογικα το 845 θα το τρεχει,σωστα??
  8. Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα smartphones........ υποστηριζει την εφαρμογη Adobe Flash Player δηλαδη αρχεια .exe για εγκατασταση γιατι το παλιο μου κινητο W705 σε μια σελιδα του internet που απαιτουσε αυτη την εφαρμογη ΔΕΝ.
  9. Yπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσει κανείς το flash player στο W705?Μερικες σελιδες στο ιντερνετ δεν ανοιγουν χωρις αυτο.....
  10. 3.Πηρα αυτη την μπαταρια http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dl...m=270407911003 απο 1-10-09 αλλα στο ''my ebay'' φαινετε να οτι ειναι ακομα ''not shipped''.Κανονικα θελει 8-15 μερες...του εστειλα email να δουμε τι γινετε!!Επισης νομιζω στο global.ebay ---> ''my ebay'' δεν φαινετε αν το προιον εσταλει ή οχι! Γι'αυτο τι λετε???
  11. 1.Καταλαβα...αντε να δουμε...και ο θεος μαζι μου!!Αν περασει τελωνειο τελικα ποσο πανω-κατω θα πληρωσω???:confused:Thanks....trackera!!! 2.Απο χωρες της ΕΕ δεν πληρωνω ΠΟΤΕ τελωνειο??χρειαζετε να μου το στελνει σαν gift και αποδειξη κατω απο 50$ ή ειναι περιττο???:worry: 3.Πηρα αυτη την μπαταριαhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=270407911003 απο 1-10-09 αλλα στο ''my ebay'' φαινετε να οτι ειναι ακομα ''not shipped''.Κανονικα θελει 8-15 μερες...του εστειλα email να δουμε τι γινετε!!Επισης νομιζω στο global.ebay ---> ''my ebay'' δεν φαινετε αν το προιον εσταλει ή οχι!
  12. Αυτη ειναι η Express Mail Service(κουριερ) και φοβαμαι μην περασει τελωνειο.Του ειπα αν μπορει να μου το στειλει με USPS αλλα μαλον μονο με την ems στελενει!
  13. Καλησπερα...ειναι η πρωτη φορα που γραφω και θελωμια μικρη βοηθεια!Θελω να παρω αυτο http://global.ebay.com/Authen_DG_Dolce_Gabbana_Men_chronograph_Watch_DW0212/330365253579/item και του ειπα να μου τιο στειλει με USPS,gift και αποδειξει κατω απο 40$!Τελικα μου απαντησε .... ''hi, we post by EMS. sure gift and low value regards'' Θα πληρωσω τελωνειο ή θα εχω καποια αλλη χρεωση αν μου το στειλει ετσι οπως λεει?????
×
×
  • Create New...