Jump to content

Aristotle_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aristotle_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Aristotle_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ samsung S 3550... Απο τη 1η μερα στα μηνυματα δε στελνει το - ς - οταν γραφω με μικρα, και το ερωτηματικο το ελληνικο... που στα ξενα το ελληνικο ερωτηματικο ( ; ) ειναι το θαυμαστικο (!).... Ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που παιρνω samsung... :mad:
  2. Γεια σας, θα ηθελα να κανω μια γενικη ερευνα... θα ηθελα να ρωτησω, ποια εταιρια τηλ/νιων προτιματε και αν μπορειτε και το γιατι...
  3. οχι φιλε δε ξερω τπτ, τωρα αρχισα να ασχολουμαι..... ;)
  4. ηλια, να σε ρωτησω κατι? γιατι επελεξες αυτο το κινητο απο τοσα κινεζικα που κυκλοφορουν και μαλιστα γιατι δεν το πηρες απο to ebay να σου βγει γυρω στα 50ευρω φθηνοτερα?
  5. γεια σας παιδια. ενδιαφερομαι να αγορασω καποιο κινητο απο το ebay το οποιο μαλλον θα ειναι κινεζικο, π.χ tv mobile n99i http://www.made-in-china.com/image/2f0j00DvsErUldZLbZM/TV-Mobile-Phone-N99I-TRI-BANDS-TV-900-1800-1900-.jpg η το jaga tt 30 http://www.apiastos.gr/images/Jagattv-30.jpg και σε χαμηλη τιμη αφου θελω να εχει τηλεοραση , ραδιοφωνο κτλ κτλ που στην ελλαδα κατι τετοιο απο μια αλλη εταιρια θα ειχε τουλαχιστον 300e. Επειδη ομως εχω μπερδευτει λιγο με τα μοντελα που υπαρχουν, μπορει καποιος να με διαφωτισει?? Μερικα μοντελα δεν υπαρχουν καν στην ελλαδα, αλλα αυτο δε με απασχολει αφου θα το παραγγειλω απο εξωτερικο... Ευχαριστω. :)
×
×
  • Create New...