Jump to content

observ8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About observ8

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

observ8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πραγματικά συγνώμη που σου χάλασα το "timeline" ρωτώντας τα ίδια και τα ίδια αλλά στις πρώτες 50αρια σελίδες δεν έβρισκα πληροφορίες στην ερώτηση που έκανα, δεν θα ξανασυμβεί, την επόμενη φορά θα μελετήσω & τις άλλες 700, σε ευχαριστώ για την βοήθεια
  2. έχω επαφή αλλά όχι με modding thanks για τις συμβουλές κάνω την έρευνά μου και εγώ ;)
  3. thanks timos άντε τώρα προτείνεται μου και καμιά sdcard και καμιά καλή επιλογή για roo rooting
  4. παιδιά ξανά γιατί μπερδεύτηκα τελευταία απλή ερώτηση, σε root τηλέφωνο μπορείς να μεταφέρεις από την rom στην sd και εφαρμογές που σε non-rooted-froyo δεν υποστηρίζουν move to sd από τους devs?
  5. εξ'ολοκλήρου όλες οι εφαμογές "κάθονται" στην sdcard δηλαδή? χωρίς να χρησιμοποιήουν την rom?
  6. κάτοχος htc desire (android 2.29.405.5) Not-Rooted παιδιά ερώτηση έχω σχεδόν γεμίσει όλη τη την rom (με εφαρμογές-παιχνίδια) έχω ελεύθερο 14MB περίπου δεν χρησιμοποιώ όλες τις εφαρμογές πάντα αλλά όταν θέλω να κατεβάσω κάποια καινούρια (ή κάποιο update) είμαι στο ράβε ξήλωνε, clear cache και unistall εφαρμογών, για να ελευθερώσω χώρο, αν rootάρω το τηλέφωνο οι εφαρμογές θα κάθονται όλες στην sd card; θα απελευθερωθεί χώρος; στο froyo που έχω, όσες εφαρμογές επιτρέπουν μεταφορά στην sdcard, έχουν μεταφερθεί αλλά κάποιο μέρος κάθε φορά παραμένει στην ram συν οι εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν app2sd (βλέπε facebook, shazam κ.α.) αν rootαρω το desire θα δώ κάποια αλλαγή p.s. πιστεύω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για αυτούς που κατεβάζουν πολλά apps app p.s.2 (η εφαρμογή app2sd μου δείχνει ότι έχω 147,62MB in total η rom φαντάζομαι ( τι στο διάολο συμβαίνει ??? στα χαρακτηριστικά η htc λεει ROM: 512 MB)
  7. όταν ανεβάζω από το desire (κανω share) φωτογραφία στο flickr μέσω του client ή με email κόβει την μεγάλη ανάλυση της φωτογραφίας στην αμέσως επόμενη έχω ψάξει τα πάντα στις ρυθμίσεις και του τηλεφώνου και του flickr γνωρίζει κανείς κάποια λύση???
  8. Παιδιά μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να πάρω το desire από vf μάλλον, θα πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο στην συσκευή πριν την αγορά (ελαττωματική σειρά, πρώτες ρυθμίσεις κτλ....) ?
  9. τελικά αυτό που έκανα ήταν reset ξανά από την αρχή δεν δίνω επιλογή γλώσσας και τελικά μου εμφάνισε ελληνικό μενού και keyboard, μόλις πήγα να αλλάξω τη γλώσσα του menu οι επιλογές ήταν μόνο 2 αγγλικά και γαλλικά , με το που έβαλα αγγλικά χάθηκε το ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς να μπορώ να το επαναφέρω από πουθενά, ξανά λοιπόν reset και ξανά η από πάνω διαδικασία ... βασικά μπορώ να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο μόνο αν έχω ελληνικό μενού πώς γίνεται ρε παιδιά να βάλω αγγλικό μενου και να μπορώ να έχω ελληνικά στο keyboard?
  10. :( έκανα και το update της ROM και δυστυχώς δεν μου βγάζει επιλογή για να γράψω ελληνικά ενώ το μενού είναι στα ελληνικά, παιδιά την ΒΟΗΘΕΙΑ σας στο keyboard language βγάζει μόνο αγγλικά και γαλλικά
  11. παιδιά καλησπέρα έχω στα χέρια μου το hero(αγορά από Γαλλία) :D και το φορτίζω θα ήθελα να μου πείτε αν θα πρέπει να προσέξω κάτι κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της συσκευής, να σημειώσω ότι θα ήθελα να έχω το μενού στα αγγλικά αλλά να μπορώ να έχω την δυνατότητα να γράφω στα Ελληνικά οποιοσδήποτε πληροφορίες ευπρόσδεκτες ... ευχαριστώ:)
  12. ερώτηση για αυτούς που μιλάνε ελληνικά : τελικά για να το ξεκαθαρίσουμε, το market λειτουργεί, αλλά έχεις πρόσβαση να κατεβάσεις μόνο τα free apps??? τα πληρωμένα δεν μπορείς???
  13. ήμαρτον! αν έχουν κλειδωμένο το market είναι παντελώς άχρηστο για μένα
  14. παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά του hero και θα ήθελα να κάνω ορισμένες ερωτήσεις μιας και έχω χαθεί στα τόσα πολλά post 1) ποια έκδοση android "φοράει" και έχει γίνει αναβάθμιση ?, αν αγοράσω το τηλ από πλαίσιο ή από εξωτερικό expansys υπάρχει διαφορά? 2) το market λειτουργεί για Ελλάδα ή είναι κλειδωμένο 3)ελληνικό πληκτρολόγιο παίζει? 4)θα κοιτάξω και youtube αλλά θα ήθελα ενα mini review από κάποιον για την ποιότητα video :) ευχαριστώ προκαταβολικά
  15. παιδιά καλημέρα είναι αδύνατο να κάνω firmware update se 3.1 ούτε από το κινητό ούτε συνδέοντας το υπολογιστή μέσω του ovi suite κάνει update και στις 2 περιπτώσεις αναφέρει ότι δεν υπάρχουν νέες εκδόσεις ... pls help
×
×
  • Create New...