Jump to content

ktari

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ktari

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ktari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά!:) Έχω μια ερώτηση: Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση, δε με ακούει το άτομο που μιλάω μαζί του, ενώ εγώ το ακούω κανονικά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?:worry:
  2. Και εγώ το είχα αυτό και από τις ρυθμίσεις-ρυθμίσεις τηλεφώνου, έκανα μια επαναφορα ρυθμίσεων (μην ανησυχείς δεν χάνονται τα αρχεία σου, απλά μόνο αλλάζουν οι ρυθμίσεισ, όπως πχ ο ήχος κλήσης και το φόντο επανέρχονται σε αυτά που ήταν όταν το αγόρασες το κινητό) και λύθηκε.
  3. Τώρα έχω και άλλο θέμα: Πληκτρολογώ αυτό το συνδυασμό, αλλά δεν εμφανίζεται το κρυφό μενού:O
  4. Τελικά, έκανα απλά επαναφορά ρυθμίσεων και λύθηκε!:D Εγώ χθες 222 ευρώ το πήρα από κωτσόβολο!:ninja: Θα πάω να τους ζητ'ησω 40 ευρώ πίσω!!!:X
  5. Ναι ναι το Kc910i, γι'αυτό από την σελίδα της LG το πρόγραμμα που κατέβασα μου έλεγε πως δε θέλει αναβάθμιση, γιατί έχω την V10b. Χμ χμ, φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Θα μπορούσες να μου δώσεις και άλλη μία: Πώς γίνεται το master reset (Θεέ μου, τι ασχετίλα είμαι!)?:happy:
  6. Οκ θα τα δοκιμάσω όλα! Κάποια στιγμή πρέπει να βρω και χρόνο να βάλω το we-travel και να ασχοληθώ μαζί του, γιατί από το λίγο που δοκίμασα, δεν κατάφερα και πολλά στην εγκατάστασή του. Πάντως, πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το Google maps και ήταν πολύ ωραίο :happy:
  7. Ευχαριστώ! Εύχομαι να λυθεί το θέμα με το youtube, γιατί θέλω να βλέπω βιντεάκια:( :happy:
  8. Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. 1. Έβαλα και τον opera, αλλά πάλι τα ίδια.:( Αναβάθμιση κάνω από την ιστοσελίδα της lg? Χθες κατέβασα ένα προγραμματακι από τη σελίδα της που ήταν νομίζω για αναβάθμιση και μου έβγαλε το μήνυμα πως το λογισμικόείναι up-to-date και δεν χρειάζεται αναβάθμιση. 2. Αυτό το κατάφερα! Thanx:happy:
  9. Το άλλαξα :D 1. KC910i_V10b 2. Πραγματικά, δεν βρήκα από που το κάνω αυτό!:( Αχ δύσκολη η μετάβαση από SE σε LG, αλλά θα το παλέψουμε:lol:
  10. Ααα αυτό είναι το θρυλικό και αγαπημένο μου κινητό! Δύσκολη η αλλαγή του avatar αν και θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και μάλλον θα το αλλάξω:p ήμουν συνδεδεμένος κανονικά και μπήκα στη σελίδα, έκανα αναζήτηση και στο search στο youtube και αφού βρήκα το βίντεο που ήθελα, πάτησα πάνω του να το δω και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.:X
  11. Παιδιά, γεια σας! Τι μου κάνετε?:p Χθες πήρα και εγώ το KC910i και μέχρι τώρα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αν και πρώτο κινητό LG μετά από μακρά πορεία στη SE:D Για αρχή:happy:, έχω 2 ερωτησούλες: 1) όταν μπαίνω youtube, μολίς πατήσω να δω το βίντεο που θέλω δεν το ανοίγει, αλλά βγάζει το μήνυμα ''There is no internet profile''. Τι λέτε να συμβαίνει? 2) γιατί δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό στον Η/Υ, ώστε να φαίνεται σαν σκληρός, αλλά η μόνη σύνδεση που έχω καταφέρει είναι μέσα από το LG suite?:ninja:
  12. Ναι ναι αυτό το ξέρω :happy:(δεν είμαι τόσο άσχετος :p), απλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως το Internet θα είναι για παράδειγμα σαν του C905?
  13. Παιδιά, μπορείτε να απαντήσετε σε μια ερώτηση ενός νέου μέλους που θέλει τόσο πολύ αυτό το κινητό και είναι άσχετος από Internet στο κινητό (εγώ είμαι αυτός:p) ; Επειδή δεν κατάλαβα, το Satio θα έχει mobile internet ή κανονικό Internet?
×
×
  • Create New...