Jump to content

nafoka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nafoka

  1. Έκανα επιδιόρθωση του λογισμικού και το πρόβλημα μειώθηκε πολύ. Η κάρτα μου είναι απλή SIM περίπου δεκαετίας(!!). Έχω την εντύπωση ότι ενώ βλέπω φουλ σήμα στο σχετικό εικονόδιο, το πραγματικό σήμα είναι πολύ πιο ασθενές και γι' αυτό πέφτει η γραμμή.
  2. Τελευταία το χ10 μινι μου τερματίζει τις κλήσεις. Ξεκίνησε να το κάνει που και που και τώρα δεν μπορώ να μιλήσω πάνω από μερικά δευτερόλεπτα και η γραμμή πέφτει. Σήμα έχω φουλ, το ίδιο και οι συνομιλητές μου. Το έχει πάθει κανένας άλλος? Υπάρχει κάποια λύση ή πάω για σερβις?
  3. Έχω απενεργοποιήσει τον αυτόματο συγχρονισμό χωρίς αποτέλεσμα. Απ' ότι φαίνεται το Κ9 mail κάνει συνεχώς αναζήτηση για νέα μηνύματα και γι' αυτό υπάρχει τόσο μεγάλος όγκος δεδομένων. Ωστόσο πριν την αναβάθμιση δεν γινόταν αυτό και δεν έχω κάνει αλλαγές στις ρυθμίσεις. Θα δοκιμάσω να αλλάξω mail client. Edit: Με απεγκατάσταση/εγκατάσταση του K9 mail η κίνηση δεδομένων μειώθηκε αισθητά, ενώ τα μηνύματα τα λαμβάνει άμεσα και αυτόματα. ίσως τελικά η αναβάθμιση να μου χάλασε κάποιες ρυθμίσεις παρόλο πόυ έλεγε οτι οι ρυθμίσεις δεν θα αλλάξουν.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να είναι ενεργοποιημένη η κίνηση δεδομένων για να με ειδοποιεί όταν έχω email χωρίς να κάνω χειροκίνητα τον έλεγχο. Μέχρι τώρα η κίνηση δεδομένων ήταν ενεργοποιημένη συνέχεια και ο μετρητής έγραφε το πολύ 1ΜΒ την ημέρα. Έχω δωρεάν μέχρι 500ΜΒ οπότε προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα χρέωσης αλλά μπαταρίας (η οποία πλέον αντί να κρατάει 2 μέρες κρατάει 15 ώρες). Μετά την αναβάθμιση συνδέεται συνέχεια και κατεβάζει-ανεβάζει δεδομένα.
  5. Μετά από αναβάθμιση σε Χ10 mini (τώρα έχει 2.1.1.Α.0.6, πριν δεν ξέρω τι είχε) διακινούνται συνεχώς δεδομένα (χωρίς να κάνω κάτι εγώ) μέσω 3G, gprs ή ό,τι άλλο βρει. Πριν την αναβάθμιση είχα κίνηση δεδομένων λιγοτερο από 1ΜΒ την ημέρα, σύμφωνα με netcounter, που αφορούσε κυρίως έλεγχο για email. Τώρα τα βελάκια που δείχνουν ότι υπάρχει κίνηση δεδομένων είναι συνεχώς ασπρα και μέσα σε μια ώρα ο μετρητής ξεπέρασε τα 3ΜΒ, και η μπαταρία εξαντλήθηκε πολύ πιο γρήγορα. Έχω απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό, την αποστολή στατιστικών, τις αναβαθμίσεις κλπ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  6. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι να το έκανε παλιότερα αλλά ίσως και να μην το είχα προσέξει. Ελπίζω να λύνεται με αναβάθμιση (η οποία ελπίζω να λύσει και το bug του μετρητή μηνυμάτων).
  7. To T9 δεν είναι και το καλύτερο που υπάρχει αλλά είναι ΟΚ. Άλλο ένα προβληματάκι που ανακάλυψα είναι ότι ενώ μηδενίζω τον μετρητή μηνυμάτων, μόλις στείλω κάποιο μήνυμα ο μετρητής συνεχίζει να μετράει από εκεί που ήταν πριν τον μηδενίσω. Μήπως έχει βρει κανείς τρόπο να μηδενίσει τον μετρητή σωστά? Αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στον μετρητή δεδομένων άντε να υπολογίσουμε!!!
  8. Πήγα σε άλλο κατάστημα και μου είπαν ότι τελικά είναι συμβατο με surf & talk αλλά ακόμα δεν κατάφερα να το ενεργοποιήσω (οπότε θα χρειαστεί άλλη μια επίσκεψη!!) Τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.
  9. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν θεωρείται internet optimized συσκευή? Ήθελα να βάλω surf&talk αλλά μου είπαν ότι δεν είναι συμβατό. Μου πρότειναν το surf&email 30 αλλά τα 30ΜΒ μου φαίνονται πολύ λίγα.
×
×
  • Create New...