Jump to content

tolissg4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tolissg4

  1. Γεια σας.. Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου online αγορά! Προορίζομαι για κάτι μπλουζάκια jack & jones... Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γραμμή έχουν και αν υπάρχει κατάστημα που να εχει αυτη τη μάρκα κάπου στην Θεσ/νικη? Ευχαριστώ!
  2. Γεια σου φίλε James55 ή αλλιώς guru55!

    Μπορείς μήπως να μου ξαναστείλεις τον οδηγό για τον online shopping που είχες γράψει πέρσι γιατί δεν το βρίσκω..?

    Καθώς επίσης θα αισθανόμουν ευ νόμον εάν μπορούσες να μου δώσεις το msn σου (εάν αυτό είναι δυνατό) γιατί είσαι master στο χώρο της μόδας και θέλω την βοήθεια σου για το yoox..!!!

     

    Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω νεότερά σου!!!

  3. Θέλω να φτιάξω ενα site και να βάζω διαφημίσεις.... Αυτο ακριβως! :P Για πειτε μου :D
  4. Και εγώ πιστευω πως καποιο blog στυλ troktikou θα ειχε μεγαλη επισκεψημότητα... Αλλα πιστευω πως αυτο ειναι αρκετα δύσκολο... Διοτι, πρεπει να εχεις παρα πολλες ακρες ωστε να μαθαίνεις τι ειδήσεις πρώτος...(πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω...) H μηπως οχι?? :P Ακου γνώμες.. :D
  5. Γεια σας.... Τι site πιστευατε πως θα ειχε μεγαλη επισκεψημότητα και γιατι? Ή γενικα τι site θα ηταν αρεστο στο κοινό, ή τι site θα θελατε?? Ευχαριστω προκαταβολικα..
  6. Μιλαω για το Κymco Jetix 50cc ολο μαμα... Ωραια δηλαδη 200 με 250ε για το κιτακι και ποσο θα χρειαστει για να το γραναζωσω..??
  7. Παιδια μηπως ξερει κανεις ποσο κανει το κιτακι για τα τα 72κκ..??
  8. File m solitary mipos exeis msn..??
  9. Αχα... Ευχαριστω παιδες δεν το ηξερα.... Τοτε θα βαλω μια sebring και το κιτακι που ειναι για 72cc τι λετε..??? και να το γραναζωσω.. Ποσο 8α με κοστισει..??
  10. νομιζω οτι στην χειροποιητη μπορεις εσυ να την ριθμησεις οπως θες... Γι αυτο λεγετε και χειροποιητη...
  11. Ok Λες να βαλω μια χειροποιητη εξάτμηση για αρχη.... Τι λετε..?? Γιατι δν με αρεσουν sebring ktlp...
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ kymco JETIX... ΤΙ ΛΕΤΕ..??
  13. ΚΑΙ ΤΑ 3ΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.. ΑΠΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΙΚΟΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....
  14. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.. ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ 50ΑΡΙ.... ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ "ΓΡΙΓΟΡΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΜΟΥ" :P ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΞΙΣ: --KYMCO JETIX 50cc --KYMCO NEXXON 50cc --DAYTONA SPRINTER 50cc ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΙΝΕΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΙΒΙΣΜΟ.... (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ)
×
×
  • Create New...