Jump to content

dead_seth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dead_seth

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dead_seth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. OnePlus έχω και το έκανα και με δείχνει κατειλημμένο και μου εμφανήζει ότι έγινε και κλήση οπότε μου κάνει. Το είχα ξαναδεί απλά νόμιζα ότι τους το κλείνει και δεν ήθελα να φαίνεται κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.
  2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να με δείχνει ότι είμαι σε κλήση-κατειλημμένος ή ότι έιναι απενεργοποιημένο το κινητό ή ότι άλλο θέλεται έκτος από το να δειχνει ότι με καλεί κανονικά? Το καλύτερο θα είναι να φαίνεται ότι δεν έχω σήμα ή να μην καλεί καν και όχι να φαίνομαι κατειλημμένος. Εννοοίτε να μήν φάινεται ότι του το κλέινω in the mappen και το βασικότερο το θέλω αυτό για μία επαφή όχι γενικά. Σώστε με :lol: OnePlus 3T
  3. dead_seth

    OnePlus 3T

    Ευχαριστώ, δεν το ειχα ψαξει ποτε.
  4. dead_seth

    OnePlus 3T

    Με άλλο ήχο μου βγάζει επιλογή μόνο για την επαφή όχι για την sim. Πως επιλέγω ήχο για sim? Αν και θα προτιμούσα να έβλεπα την sim και όχι να αλλάζω ήχο.
  5. dead_seth

    OnePlus 3T

    Έχω να ρωτήσω κάτι που λογικά θα έχει ξαναειπωθεί αλλά τόσες σελίδες δεν παίζει να διαβάσω. Πως μπορώ να ξεχωρίζω από ποια sim με καλούν γιατί ο default τρόπος με το 1 και 2 που δείχνει είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μικρό και δεν το προσέχω ποτέ. Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο? (op3t openbeta30 rooted)
  6. dead_seth

    OnePlus 3T

    Την OpenBeta9 που είχα πριν τώρα δεν την δεχόταν κόλλαγε το install στο τέλος ενώ την latest stable την πήρε (αν και έλεγε No OS installed) πάντως αυτή τι στιγμή είμαι με 4.1.6
  7. dead_seth

    OnePlus 3T

    Το πέρασα auto που είπες. Αλλα rom δεν μπορώ να κάνω install!
  8. dead_seth

    OnePlus 3T

    Αν διάβασες τι έγραψα θα έβλεπες ότι το πρώτο αναφέρω ότι ΔΕΝ γίνετε. Όσο για το 2 ΔΕΝ έχω τέτοιο καλώδιο αλλιώς θα το είχα κάνει!!
  9. dead_seth

    OnePlus 3T

    Έκανα μέσω TWRP wipe τα πάντα και μετά θα πήγαινα να κάνω mount και να περάσω latest rom να την κάνω install. Αλλα δεν κάνει mount ούτε μπορώ μέσω adb να κάνω push την rom. Στο "support" της oneplus με τσαντίσανε οποτε έχετε να προτείνεται τίποτα εσείς εδώ?
  10. dead_seth

    OnePlus 3T

    Για adblock υπάρχει και αυτό που είναι και για non-rooted συσκευές. https://block-this.com/ Υπαρχουν και αλλα βεβαια αλλα αυτο κανει τη δουλεια του.
  11. dead_seth

    OnePlus 3T

    A! άρα αυτό που λέει ότι αργεί είναι μονο για το twrp. Εγώ νόμιζα είναι γενικά για το κινητό (μέσα στο λειτουργικό dld). Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε κάθομαι με f2fs καλύτερα. Με το encrypted device πως θα το κάνω unencrypted για να μην έχω προβλήματα?
  12. dead_seth

    OnePlus 3T

    Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω.. Έχω f2fs και ΔΕΝ θέλω να πάω σε ext4 αλλα βλέπω ότι πρέπει να το κανεις σε ext4 και να μην είναι σε f2fs αν θες να περάσεις twrp στο 3T Το ξέρω ότι δε λειτουργείς το κινητό από το twrp! Ξαναβάζω ένα link που έβαλα και χτες σε περίπτωση που δεν το είδες για να καταλάβεις γιατί τα λέω αυτά. https://tldrify.com/lnb
  13. dead_seth

    OnePlus 3T

    Θεωρητικά ναι, πρακτικά δε ξέρω :p
  14. dead_seth

    OnePlus 3T

    Γιατί δε περνάς 4.0.2 και μετά να κάνεις wipe cache και restore που ουσιαστικά είναι το ίδιο? edit: Ορίστε -> https://ufile.io/d2285
×
×
  • Create New...