Jump to content

cosstal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cosstal

  1. Μια διευκρίνιση για το παρακάτω: Δηλαδή επιλέγοντας το Wind XS 20 €, και το WIND 600 minutes με 5 €, στο τέλος θα έχω 1500 προς wind, q, momad & AB, και 600 λεπτά πάλι προς wind? Δηλαδή συνολικά 2100 λεπτά προς wind με 25 €; Η θα έχω επιπλέον χρέωσης?
  2. Τελικά και με 2g σήμα πάλι τα ίδια ακόμα πιο συχνά κιόλας με σήμα 3 γραμμές λέει ότι το έχω κλειστώ. Τι να πω φίλοι μου είναι δυνατόν αυτή η κατάσταση; Εσείς τι θα κάνατε θα πληρώνατε λογαριασμό με τέτοια παροχή υπηρεσιών;
  3. Όντως τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα στην περιοχή που βρίσκομαι τώρα.. Αλλα δεν γίνετε να μην έχω 3g γιατί έχω mobile internet στην σύνδεση και πληρώνω τσάμπα 30 ευρακια.. Θα το δοκιμάσω και σε άλλες περιοχές εκτος Νομού Δράμας για να δω αν τελικά η κεραίες 3g τις κοσμοτέ είναι που δεν την παλεύουν..
  4. Και τι να το κάνω το gsm; Δεν μου χρησιμεύει εγώ θέλω 3g αλλα εκτος αυτού στο iphone 3g αν ξέρεις πως γίνετε πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσω.
  5. Λοιπόν δεν αντέχω άλλο. Από τότε που ζήτησα αυτήν την φορητότητα από vodafone CU σε cosmote whats up παρατηρώ συνεχεία προβλήματα... Το πρώτο ήταν όταν έγινε η ενεργοποίηση του whats up μπορούσαν να με καλέσουν από κινητά οποιασδήποτε εταιρίας αλλά όχι από σταθερά.. κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών και δοκίμαζαν την ώρα που μιλούσαμε να μου κάνουν κλίση από κινητό, μετά από πολύ πρήξιμο κατάφερα να τους κάνω να με πάρουν από σταθερό όπου και διαπίστωσαν το πρόβλημα, μετά από 4 ώρες το πρόβλημα λύθηκε. Στην συνεχεία άρχισαν τα προβλήματα που νομίζω πως δεν υπάρχει χρηστής cosmote που να μην έχει παρατήρηση μερικά η όλα. 1. Σήμα κατειλημμένο ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν. 2. Νεκρό δεν μπορούσαν να με καλέσουν όμως ούτε και να καλέσω. 3. Με FULL σήμα στην προσπάθεια φίλων μου να με καλέσουν λέει ότι το έχω κλειστώ. 4. Πέσιμο γραμμών στα καλά καθούμενα. 5. Διακοπές κατά την συνομιλία. 6. Διάφοροι ηχεί κατά την διάρκεια κλήσης (π.χ. κύμα θάλασσας, η χιονιά). 7. Χάνεται το 3g ενώ κανονικά θα έπρεπε να ήταν full. 8. Το πιο κορυφαίο μιλώντας με αριθμό whats up και έχοντας από την προσφορά 1000 + 1000 περίπου 800 λεπτά ομιλίας, με λίγη ώρα ομιλίας με άλλο whats up πήγα στα μείον 41 ευρώ παρακαλώ, και μπορούσα ακόμα να κάνω κλήσης στα whats up. Μετά την επικοινωνία που είχα με την cosmote το υπόλοιπο μου επαναφέρθηκε στα 2 ευρώ. 9. Συνεχίζονταν τι ίδια προβλήματα από το 2 μέχρι το 7, και σε 2-3 συσκευές που δοκίμασα iphone 3g, LG KF 750, Sony ericsson k800i. Και μετά από πολύ βλακώδη σκέψη είπα να κάνω το cosmote 2in1 με συμβόλαιο στο i35. Παρατήρησα μεγάλη διάφορα στο σήμα. Στην ποιότητα κλήσεων όπως και στο σήμα 3g. Βεβαία ακόμα και στην σύνδεση ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρώ κάποια προβλήματα.. και όταν κάνω εναλλαγή στο whats up συνεχίζουν τα προβλήματα.. A να μην ξεχάσω ότι τα περισσότερα από αυτά διορθώνονται προσωρινά κάνοντας μια επανεκκίνηση συσκευής, και στις 3 το ίδιο. Και ρωτώ τώρα εγώ.. Πως μια σοβαρή εταιρία που θέλει να διατήρηση μια υπεύθυνη στάση προς τους πελάτες τις καταντάει να τους κοροϊδεύει.. Μήπως όλα αυτά είναι απλά σημάδια του ότι η cosmote έχει χορτάσει από χρηστές και θέλει να μειωθούν ώστε να μην προχωρήσει σε αναβάθμισης; Η μήπως υπάρχει κάποια παράνομη συμφωνία τον εταιριών ώστε να μας κοροϊδεύουν και να μας τα περνούν; Υποθέσεις κάνω εγώ.. γιατί δεν είναι λογικά όλα αυτά. Η ακόμα μήπως πρόκειται περί σαμποτάζ από τον ανταγωνισμό. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά αν δεν δώσουν κάποιες απάντησης, και γιατί όχι, να διεκδικήσω μια μικρή η μεγάλη αποζημίωση.
×
×
  • Create New...