Jump to content

vag1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by vag1989

  1. Λοιπον εχω μερικες αποριες:

    1)Αυτο που πρεπει να αγορασω apo ebay λεγεται screen digitizer ετσι? Αυτο ειναι που καταλαβαινει την αφη αποτι καταλαβα... Το κινητο τωρα ανοιγει κανονικα αλλα δεν καταλαβαίνει τίποτα! Η lcd screen ειναι από κάτω και δεν χρειαζεται τίποτα, το έχω καταλάβει σωστά έτσι?

    2)Η αλλαγή προυποθέτει άνοιγμα από πίσω ξεβιδωμα κτλ ή μπορεις να το κουμπώσεις από μπροστά κατευθείαν? Το καλωδιάκι που εχει μείνει μπροστά δεν έχω προσπαθησει να το βγάλω από μπροστά ακόμα για να μην κάνω και άλλη ζημιά...

    Αυτά... Ευχαριστώ προκαταβολικά!

  2. Γεια σου φίλε μου! Σου στελνω για το LG GT505. Είδα από το μήνυμα σου ότι έχεις εμπειρία με αλλαγή της οθόνης! Ε λοιπον εχω και εγω προβλημα και θέλω τα φωτα σου... Μετα από απειρες τουμπες που εφαγε το κινητο ειχε αποκολληθει το εξωτερικο καλυμα της οθονης και εγω απλως το ειχα ξαναβαλει στην θεση του. Ε λοιπον, σημερα το κινητο εφυγε απο τα 2 μετρα, 'πεταξε' και επεσε κατω, και αυτην την φορα το εξωτερικο αυτο καλυμμα εφυγε τελειως, και το καλωδιακι με το οποιο συνδεεται στη συσκεη εμεινε πανω στην συσκευη! Δηλαδη δεν ξεκουμπωσε, κοπηκε κανονικα! Και αν και τωρα μαλλον θα χτυπησω καποιο midrange android στα 200-300 ευρώ, θέλω να το αλλάξω τοσο για να παρω τις επαφες μου αλλά και γιατι πιστευω οτι αξιζει για 5 ευρω να το φτιαξω (χρησιμοποιω τωρα ενα καινουριο dumbphone nokia των 60 ευρω και συνειδητοποιω οτι το LG telika gia dumbphone ηταν πολυ καλο και τα αξιζε τα λεφτά του πριν από 2,5 χρονια που το πηρα!)
×
×
  • Create New...