Jump to content

megali_mpougatsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by megali_mpougatsa

  1. Το πήρα κι εγώ, τέλειο, υπέροχο, χάρηκα πολύ... ! Αλλά ... απο banggood, μου ήρθε με Ινδικό φορτιστή και δε μπαίνει πουθενά! Υπάρχει τέτοιος αντάπτορας?... :X:blink:
  2. Και εδώ με ξελασπώνεις! Έφυγε η παραγγελία!! Καλή μου τύχη! Ευχαριστώ όλους! Θα γράψω εντυπώσεις στο κατάλληλο topic αφού έρθει...!
  3. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες! +30 ευρώ για την 800ρα δεν αξίζουν για ένα τηλέφωνο που 23 ώρες το 24ωρο είναι σε wi-fi. Leeco Cool1 με priority direct, tempered glass και μια πλαστική θηκούλα από aliexpress και βγαίνει ~110, σχεδόν μέσα στο budget...!
  4. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, ίσως αυτό να είναι η λύση για το budget...!! (δεν έχει B20(800) αλλά δεν πειραζει καθολου!) 1.) Αυτό εννοείτε? https://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-S3-X522-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1269560.html?rmmds=search&ID=41195&cur_warehouse=CN 2.) Αν επιλέξω δηλαδή "3,60€ via Priority Direct Mail" από banggood ή "€5.01 Via Priority Line" από gearbest, δε θα το σταματήσουν στο τελωνείο? 3.) Αυτό που έχει διπλή κάμερα 13mp αντί για μονή 16mp, λέει περισσότερο ή μπα? https://www.banggood.com/LeEco-Cool1-dual-4060mAh-5_5-Inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1223931.html?rmmds=category&ID=232&cur_warehouse=HK
  5. Ευχαριστώ πολύ! Μου είναι αρκετά δύσκολο το 145 :(, αλλά φυσικά τίποτα δεν αποκλείεται. Είναι δηλαδή το m6 note ως κάμερα πολύ καλύτερο? Θα μπορούσε να είναι δηλαδή συγκρίσιμο με, π.χ. Honor 6x?
  6. Ψάχνω ένα κινητό με μεγάλη οθόνη και καλή (δεδομένου του budget) κάμερα, για τη μάνα μου. Μεγάλη οθόνη: Xiaomi Redmi Note 5a (αλλά όχι τόσο καλή? κάμερα) Καλή κάμερα: Huawei Honor 6a (αλλά μόνο 5" οθόνη και +20€) Υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη λύση? :happy: *Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (dual sim, B20, εγγύηση, ελληνικά, αυτονομία, gaming) δεν είναι τόσο σημαντικά.
  7. Καλησπέρα!! Ψάχνω κινητό μέχρι 200 ευρώ (θα μπορούσα να δώσω και λίγο παραπάνω αν ήταν κάτι πολυ πολύ καλο) που να ειναι γρήγορο. Να πατάω κλικ (Chrome, Google Maps, Facebook, Gmail κλπ) και να μην περιμένω μισό λεπτό κάθε φορά... :lol: Ευχαριστώ για κάθε συμβουλή!!
  8. Παιδιά έκανα τη βλακεία και έβαλα την νέα έκδοση του ebuddy. Από τότε, σε όλες τις επαφές μου εμφανίζομαι offline ό,τι κι αν κάνω. Το gt505tools απ' ό,τι βλέπω δεν υπάρχει πια. Έχει κρατήσει κανένας σας την έκδοση που ήταν ανεβασμένη εκεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  9. Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ αυτού. Είναι το πρώτο μου post, και σας ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που γράφτηκαν σε όλες αυτές τις σελίδες, και με βοήθησαν να κάνω την επιλογή μου. Αγόρασα κι εγώ το GT505, και σιγά σιγά αρχίζω να "εξοικειώνομαι" με τα πράγματα. Μέχρι τώρα τα περισσότερα πάνε καλά. Ξέρω πως δεν είναι καλό κινητό για GPS, αλλά αφού το έχει, θα ήθελα να το δω να δουλεύει και να το χρησιμοποιήσω. Κατάφερα να εγκαταστήσω το wetravel, ανοίγει κανονικά, φορτώνει τους χάρτες, επέλεξα και το ενσωματωμένο GPS στις ρυθμίσεις, γενικά νομίζω έκανα τα σωστά βήματα. Αλλά κι εμένα μου βγάζει 64km/h και δεν βρίσκει σήμα GPS. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με το wisepilot, που ούτως η άλλως δεν μου δουλεύει γιατί δεν το αφήνω να συνδεθεί και να κατεβάσει δεδομένα, αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι και αυτό στην οθόνη με το status του GPS μου λέει πως δεν βρίσκει καθόλου σήμα από GPS! Δοκίμασα να μετακινηθώ σε ανοιχτούς χώρους, με διάφορα μέσα, αλλά τίποτα. Δεν βρίσκει σήμα GPS. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα :)
×
×
  • Create New...