Jump to content

Foxtrot_1122

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Foxtrot_1122

  1. Καλο σας μεσημέρι. Αν μπορείτε να με ενημερώσετε σ ενα θεμα που μου προέκυψε. Η κατοικία είναι 2οροφη + ενα ημιυπόγειο. Σε εργασίες στο ημιυπόγειο βρέθηκε μια ρωγμή στην οροφή του,(πάτωμα του 1ου) μήκους 3 μ. περίπου. Οι εργασίες που τυχόν γίνουν, επιβαρύνουν όλους τους ιδιοκτήτες ή όχι? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σας....Σίγουρα γι αυτό που θέλω τη βοήθεια σας εχει ξαναρωτηθεί. Αν στα κοινόχρηστα (στη δική μου περίπτωση, μόνο ΔΕΗ,νερό και καθαρισμός και όροφοι ΙΣ, 1ος & 2ος) που υπολογίζονται βάσει χιλιοστών και τέλειωσε ή υπάρχει κάποια προσαύξηση σε 2ο και 1ο όροφο? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σας. Αν εχετε τη καλωσύνη να με ενημερώσετε στο παρακάτω..... Σε εναν όροφο υπάρχουν 2 διαμερίσματα, ίδιος ο ιδιοκτήτης. Το ενα είναι πάντα ξενοίκιαστο. Το χρησιμοποιεί για αποθήκευση πραγμάτων. Υπολογίζεται το εν λόγω διαμέρισμα στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας ? Ευχαριστώ.
  4. Δεν είναι εκει το θέμα. Οταν κάποιος έχει τη λόλα να καθαρίζει το ΙΧ του κάθε βδομάδα, ξέχασα και το νερό, γιατι οι άλλοι να πιάνονται κορόϊδα? Ευτυχώς που αυτό συμβαίνει τους 2 τελευταίους μήνες, μόνο. Εγω, απλά ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας. Πιστεύω πως η όλη κατάσταση θα διορθωθεί στη ΓΣ. Ευχαριστώ και πάλι.
  5. Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση να κάνω, μπορεί να χρησιμοποιείται το κοινόχρηστο ρεύμα για προσωπικές εργασίες (π.χ. ηλεκτ.σκούπα για το αυτοκίνητο, τυχον ηλεκτροκολλήσεις, κ.α.)? Καταστατικό δεν υπάρχει όπως και εχει γίνει κάποια συμφωνία. Σε ερώτηση που έκανα, πήρα την απάντηση ..." κάντο κι εσυ.." ! Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα σας. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξής. Σε οικία νοικιασμένη πανω απο 20 χρόνια, στον ίδιο ενοικιαστή, το τελευταίο καιρό παρουσιάζει αρκετή υγρασία στα ταβάνια. Βρίσκεται στο ισόγειο και υπάρχει και 1ος όροφος που το διαμέρισμα είναι κλειστό κάπου 1 χρόνο. Η όλη κατασκευή είναι κάποιας ηλικίας. Βάσει του Μισθ.Συμφων.Κατοικίας, ..." ο εκμισθωτής δεν έχει καμμιά υποχρέωση συντήρησης, αντικατάστασης ή επισκευής ζημιών και βλαβών του μισθίου"............." για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης...". Η εν λόγω ζημιά συμπεριλαβάνεται στον παραπάνω όρο του Μισθωτηρίου ή βαρύνει τον ιδιοκτήτη?
  7. Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να με πληροφορήσετε αν υπάρχει κάποιος κανονισμός σχετικά με το ύψος των καμινάδων (τζάκι,καυστήρα)? Στη περίπτωση μου, η καμινάδα του καυστήρα ήταν 5 μ. περίπου πάνω απ το 2όροφο μου, κτίζει ο διπλανός 5όροφο με αποτέλεσμα τώρα να ναι σε σχέση με το διπλανό κτίσμα, κάπου στη μέση του ύψους του και μισό μέτρο απόσταση απ τον τοίχο του. Ευχαριστώ
  8. #962 Γ.Σ. δεν έγινε, απλά μία ενημέρωση πως θα βγούν μπάζα,σκόνες, κλπ. για λίγες μέρες. Ούτε καν συζήτηση σχετικά με έξοδα. Καταστατικό δεν υπάρχει, υπήρχαν 2 ιδιοκτήτες (οροφοδιαμερίσματα) πριν και δεν υπήρχε πρόβλημα. Μάλλον επιβάλλεται τώρα. Γεια και ευχαριστώ..
  9. Γειά σας. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε στα παρακάτω. Σε μια κατοικία με ΙΣ & Α΄όροφο κτίζεται ο επόμενος όροφος. Γίνονται αρκετές εργασίες στους κοινόχρηστους χώρους για τις ανάγκες του νέου ορόφου με αποτέλεσμα, μερεμέτια, σοβάντισμα και βάψιμο. Τα έξοδα αυτά βαρύνουν όλους τους ιδιοκτήτες ή μόνο τον ιδιοκτήτη του ορόφου για τον οποίο και έγιναν? Ευχαριστώ...
  10. Γειά σας.

    Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε στα παρακάτω.

    Σε μια κατοικία με ΙΣ & Α΄όροφο κτίζεται ο επόμενος όροφος. Γίνονται αρκετές εργασίες στους κοινόχρηστους χώρους για τις ανάγκες του νέου ορόφου με αποτέλεσμα, μερεμέτια, σοβάντισμα και βάψιμο. Τα έξοδα αυτά βαρύνουν όλους τους ιδιοκτήτες ή μόνο τον ιδιοκτήτη του ορόφου

    για τον οποίο και έγιναν? Ευχαριστώ...

×
×
  • Create New...