Jump to content

dimpanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimpanos

  1. Παιδια χαιρετω.Εχω λιωσε μεσα στο xda, στο τελος θα βαλω κολλυριο και ακρη δεν εβγαλα.... Θα ηθελα να ρωτησω απο που μπορω να κατεβασω wm 6.5 για htc hd και αν υπαρχει ελλινικο tutorial για το install? Επισης ενημερωνω οτι εχω γνησια rom... Thanks!!!
  2. Παιδια ζητω συγγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα απο που μπορω να κατεβασω windows 6.5 για Touch Hd? εχω γνησια rom.. Ευχαριστω!!
  3. ......... Τωρα το ειδα!!:O:O:O Το απογευμα ημουν στο τρεξιμο κ ταυτοχρονα εγγραφα κ εδω.. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,οπως επισης κ ολους τους υπολοιπους...
  4. 4.Δεν θυμαμαι ****το ακριβως.. Ναι να σερφαρω σε σελιδες.. με ποιο αργη speed απο κεραια gps χρησιμοποιωντας το καταλληλο progrm. 5. οποτε για πλοηγηση θα χρησιμοποιω μονο κεραια gps και οχι MB εκτος κ αν χασω το σημα. 6.Αρα ξεχναω το zoom στη συσκευη μου?
  5. 4.Θελω να σερφαρω να ανοιγω σελιδες ... οχι να χρησιμοποιω το gps ιγα πλοηγηση. 5. Βασικα εχω και τους χαρτες απο πολλες χωρες.. αν τους βαλω το στο dιrectory¨: DestinatorApps λογικα δεν θα καταναλωνα MB.. E? 6.Εννοω το zoom bar poy exei to diamond to pro.. κατι τετοιο.
  6. Γεια σας guys. ΜΟλις εχθες πηρα στα χερια μου το Hd. Κ απο εχθες εχω λιωσει για να το μαθω. Εχω βαλει καποια προγραμματα αλλα ακομη εχω πολυ δρομο.. Θελω να μαθω αν υπαρχει fcbk app me chatbox ενσωματωμενο. Επισης,συνδεωμαι στο Wlive μεσω wlan και μετα απο ενα min με βγαζει κ πρεπει να κανω παλι εισοδο..ξανα κ ξανα.. any ideas?? Εχω περασει το core και θελω να μαθω αν παιζει wmv.. ακομα, μπορω να χρησιμοποισω την κεραια gps ωστε να μην χρειαζεται να καταναλωνω Mb απο την συνδεση? Το ειχα δει σε ενα φιλαρακι που ειχε ενα NOkia νομιζς Ν95.. Τελος εχω 2 destinator κατεβασμενα. το 7 κ το 8.Ποιο ειναι καλυτερο? Θελει καποια ρυθμιση Com1,2,3..... η απλα ανοιγω την εφαρμογη? Ευχαριστω πολυ μαγκες!! ΑΑΑ και κατι καομη.. :) Πωσ κανω zoom σε μια photo? υπαρχει η λειτουργια που εχει κ το iphone για το zoom? το δοκιμασα αλλα δε βλεπω ανταποκριση..:confused: Υπαρχει καποια εφαρμογη για να μπορω να το κανω?? Thanks again!!!!!
×
×
  • Create New...