Jump to content

Lodge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lodge

  1. Λοιπόν, για pc suite πήγενε: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/PCSYNCLIVE/GO/3.1.25/LGPCSuite3/Autorun/LGPCSuiteIII_Setup.exe Για we travel http://jimdem582.googlepages.com/jimdemarenatools2 είναι το πρώτο αρχείο (είναι για to Arena αλλά δουλεύει και στο δικό σου). Καλό όμως είναι φίλε μου να ψάχνεις λίγο στο post γιατι όλα αυτά έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Φιλικά!
  2. Αυτό ίσως να λύνεται με αυτό που σου πρότεινε ο Expired. Ξαναβάλε την Sim και πήγενε: Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προφίλ Internet και εκεί επιλέγεις Wi Fi. Επίσης πήγενε: Browser > Ρυθμίσεις > Προφιλ και επιλέγεις πάλι Wi Fi
  3. Δοκίμασε να συνδεθεις χωρις την κάρτα Sim. Δηλαδή, βγάλε τη Sim από το τηλέφωνο και κάνε ξανά ότι έχεις κάνει ως τώρα χωρίς αυτή.
  4. Κάνε κάτι άλλο. Πηγενε από το μενού στις ρυθμίσεις μετά Συνδεσιμότητα---> Συνδεση USB και εκει επιλέγεις Μαζική αποθήκευση. Όταν συνδεσεις το τηλεφωνο σου με την USB στον υπολογιστή σου, αυτός θα το δει σαν φλασάκι.
  5. Φίλε μου κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Εχώ δοκιμάσει εναλλακτικά πολλά ελεύθερά δίκτυα από διαφορετικά router μεταξυ αυτών και του δικού μου. Δεν δουλεύει με κανένα! Αυτό που ουσιαστικά ρωτάω είναι αν το WiFi του κινητού παίζει όπως το βγάζω από το κούτί του ή πρέπει να κάνω ρυθμίσεις? Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου!
  6. Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα μέσω Wi Fi. Ενώ βρήσκω ελεύθερα δικτυα και hot spot free στα οποία με το Laptop συνδέομαι κανονικά , με το 505 δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Στο WiFi βρήσκω το δίκτυο που θέλω πατάω, σύνδεση και πάντα εχω το ίδιο μηνυμα "αδύνατη η συνδεση με το...." Αν μπορεί κάποιος ασ βοήθησει ειδάλως θα το πετάξω στα σκυλιά! Ευχαριστώ εκ των πρωτερον!!! Καλώς σας βρήκα!!!
×
×
  • Create New...