Jump to content

Celluser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Celluser

  1. Γεια σας παιδιά! Υπάρχει κανείς συνδρομητής vodafone cu; Θα παρακαλούσα αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει τις ρυθμίσεις για mms και να μπορώ να μπαίνω στο internet μέσω 3G.
  2. Γεια σας παιδιά! Υπάρχει κανείς συνδρομητής vodafone cu; Θα παρακαλούσα αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει τις ρυθμίσεις για mms και να μπορώ να μπαίνω στο internet μέσω 3G.
  3. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. :) Δυστυχως οι ρυθμίσεις δεν δουλευουν. Ίσως κάνω εγώ κάτι λάθος. :wacko:
  4. Γεια σας παιδια! Είμαι συνδρομητης vodafone cu και έχω το htc desire. Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις για mms και internet (3G);
  5. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις γρήγορες και κατατοπιστικές σας απαντήσεις! Όσο για το root δεν έχω ανάλογη εμπειρία και από όσο ξέρω υπάρχει το ρίσκο της βλάβης και επιπλέον χάνεται και η εγγύηση. Συνεπώς, δεν νομίζω ότι είναι αναγκαίο από τη στιγμή που το κινητό δουλεύει ρολόι και δεν υπάρχουν προβλήματα! Ειδικά, εάν το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί και με ένα update! Ας ελπίσουμε μόνο ότι η HTC θα συνεχίσει την υποστήριξη του desire!
  6. Γειά σας παιδια! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ το htc desire... Όμως διαβάζοντας το forum παρατήρησα ότι πολλοί από σας που το έχετε αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα (αρκετοί από εσάς με την πυξίδα για παράδειγμα αλλά και άλλα). Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς στο forum που να έχει το κινητό και να του δουλεύει κανονικά χωρίς να έχει κάνει root ή να έχει πειράξει κάτι... Είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο, απλά επειδή αν το πάρω θα το κρατήσω αρκετό καιρό θέλω να είμαι σίγουρος, πριν σκάσω 400+ Ε, πως δεν θα μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στα καλά καθούμενα.
  7. Καλησπέρα σας! Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του lg arena! Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να ενεργοποιήσω ρυθμίσεις για MMS ή υπηρεσίες 3G. Έχω ακούσει ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι προεγκατεστημένες. Ισχύει; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  8. Είμαι καινούργιος forum και ενδιαγέρομαι να αγοράσω lg arena! Θέλω να ρωτήσω εάν έχουν λυθεί τα προβλήματα με το youtube μέσω wifi ή εάν υπάρχει καποιος τρόπος να τα διορθώσουμε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...