Jump to content

panofori

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panofori

  1. Κανένα πρόβλημα :) Αν δοκίμασες βέβαια την έκδοση του play store και δεν βελτίωσε την κατάσταση, δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αυτό. Ουσιαστικά η μόνη διαφορά είναι πως θα αντικαταστήσει την default camera με την google camera. Κατεβάζεις πρώτα από το xda τα addon modules που θες (πχ μόνο την google camera) ή ολόκληρο το πακέτο gapps της επιλογής σου και φλασάρεις κανονικά από recovery. (αν κάνεις και κανένα wipe cache και dalvic cache, φαντάζομαι δε βλάπτει).
  2. Έχω περάσει την google camera από το πακέτο των gapps (υπάρχει όμως και στο Play store) και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στην εστίαση. Βέβαια δεν έχει επιλογή για αποθήκευση στην microSD, οι επιλογές της ανάλυσης είναι 8, 3.1, 1.2 MP (προτιμούσα τα 6.5 MP της stock) και έχει πολύ λίγες advanced ρυθμίσεις.
  3. Ενδιαφέρουσα είναι. Έχει κάποια κολληματάκια, όπως είναι λογικό, όντας nightly. Τα βασικά bugs που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι: - σε site με embedded Youtube video, σε fullscreen (το βίντεο) δεν παίζει σωστά.. και στην περίπτωση που στρέψεις το κινητό από portrait σε landscape και αντίστροφα 3-4 φορές, κάνει επανεκκίνηση. - αν κολλήσει, μένει ανοιχτή η οθόνη και δεν μπορεί να κλείσει πατώντας μια φορά το power button, όπως έκανε με stock. - αν επιλέξεις να φαίνεται ο κέρσορας του sPen, εμφανίζει το "βελάκι" του mouse αντί για το "κυκλάκι" της stock :( (εντάξει.. απλά αρνητικό, οχι bug) Τα θετικά: - KitKat! - γρήγορη εκκίνηση των εφαρμογών - και εναλλαγή από τη μία στην άλλη. - Χρήσιμες ρυθμίσεις gestures για το sPen. - αναγνώριση απευθείας USB Flash drive σε NTFS μέσω OTG. - KitKat! :) Αυτά προς το παρόν. Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις.. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή ROM, απλώς περίμενα λίγα περισσότερα (συγκριτικά πάντα με παλιότερη επαφή με CM σε άλλο κινητό). Σημείωση.. δεν έχω δοκιμάσει CM 10.2. Εσύ έχεις την cm-10.2-20131027; Έχεις εντοπίσει κάποιο πρόβλημα;
  4. Είχε παρουσιαστεί και σε μένα το ίδιο error. Το αντιμετώπισα περνώντας πρώτα τη stable cm-10.1.3-n7000 ώστε να μπει η recovery της CM στη θέση της PhilZ και μετά πέρασα κανονικά την τελευταία CM11...
  5. Κάνε άλλη μια δοκιμή έχοντας αφαιρέσει την κάρτα SIM και την microSD..
  6. ..κι εγώ ήταν να το παραλάβω προχθές, οπότε χθες τους έστειλα μαιλ.. η απάντηση ήταν περίπου η ίδια, απλώς εμένα ξεκίνησε με DHL από εκεί (και όχι με DP_INTL_PAECKCH) και δεν είμαι prized customer.. από τότε που διάβασα πως το παρατούν στην πόρτα σου, κατέβαινα 3-4 φορές τη μέρα στην είσοδο της πολυκατοικίας.. ..τελικά το "έλαβα" σήμερα.. (:D) στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας μου.. (ούτε είδα κανέναν ούτε υπέγραψα για την παραλαβή και το κουδούνι δεν ακούστηκε..) οπότε δεν ξέρω με ποια ταχυδρομική υπηρεσία το έφεραν (που ρωτούσε και ένας φίλος από εδώ).. και το θέμα είναι ότι γράφει και την τιμή στο κουτί (χωρίς φόρους όμως) ..οπότε εξαρτάται και λίγο από την καλή θέληση των άλλων, το να φτάσει στα χέρια σου :worry: ..από το μαιλ πάντως κατάλαβα πως ήταν διατεθειμένοι να το ξαναστείλουν..αν δεν γινόταν η παραλαβή.. :)
  7. καλημέρα.. επειδή ετοιμάζομαι να μπω κι εγώ στην οικογένεια του android με την αγορά του htc desire, θέλω να μάθω αν θεωρούνται αρκετά τα 100 Mb περίπου μνήμης (ROM) που περισσεύουν για εγκατάσταση εφαρμογών(??).. ..σύμφωνα τουλάχιστον με το http://androidforums.com/htc-desire/58006-htc-desire-internal-memory-capacity-issue.html ..και αναφέρει επίσης ότι πχ το Google Earth πιάνει 7Mb :worry: γιατί αν οι περισσότερες "καλές" εφαρμογές πιάνουν τόσο χώρο, τότε μάλλον είναι απαραίτητο να γίνει rooted (ώστε με το apps2sd να αποθηκεύονται όλα στην κάρτα μνήμης) ...ή αλλιώς.. αναμονή για το galaxy s που θα έχει τουλάχιστον 8 Gb internal memory ;)
×
×
  • Create New...