Jump to content

Spirakas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Spirakas

  1. και απο που θα καταλαβω οτι δεν ειναι γνησιο το keihin το 28ρι??.Δεν ξερω τις σειρες pwk και pe εγω εχω το ημιπλακε το 28ρι και το πηρα 140ευρο.Δεν νομιζω να ειναι ημιτασιον.
  2. Ρε παιδια το πιστονι του Χ απο μαμα 55.5μμ δεν ειναι?? η 54ρι? :rolleyes:
  3. Χοντρος λεμος=τελικι + δυναμη στα ψηλα αλλα χανει σε μπαμ!!
  4. Κοιτα φιλε,εγω εχω δουλεψει το κρυπτον Χ με GPR και ειναι αισθητη η διαφορα με σιγαστηρα και χωρισ.Τωρα την εξατμιση που λες την εχω ακουσει και την εχω δει σε κρυπτον Χ εδω στο ηρακλειο.Τωρα, η εργοστασιακη εξατμιση σιγουρα στα χαμηλα ειναι καλυτερη απο ολες τις αλλες.Οι πιο πολλες εξατμισεις που κυκλοφορουν για το Χ δινουν ψηλα και χανουν λιγο στα χαμηλα.Μπορεις να το κοντινεις 1 δοντι π.χ μπροστα να βαλεις και την εξατμιση σου ετσι ωστε να ισορροπισει λιγο η κατασταση.
  5. Μα καλα 190 ευρο το Keihin το 26ρι? Εγω πηρα το 28ρι το ημιπλακε 140ευρο απο ηρακλειο κρητης
  6. MSN na milisoume ?
  7. Στειλε μου το MSN σου αν εχεις σε προσωπικο μηνυμα αν ειναι να τα πουμε πιο ευκολα.
  8. Παρα ειναι κοντο ετσι λετε? Δεν θα κραταει καθολου χιλιομετρα?Εστω, 1δοντι πιο κοντο μπροστα?
  9. Γραναζομα 13/37 απο 15/36 που εχει εργοστασιο τι λετε?Ποσα χιλιομετρα θα κατεβαζει περιπου?Τον εχει δοκιμασει κανεις αυτο τον συνδυασμο να μου πει?
  10. Τυπος/κατασκευαστης CR6HSA/NGK U 22 FS U(DENSO) Διακενο μπουζι 0.6 0.7 mm Αυτα λεει για το μπουζι το βιβλιο.
  11. Δεν ξερω φιλε,παντως αν θελεις να μαθεις κατι συγγεκριμενο πες μου σε μηνυμα να σου απαντισω μιας και εγω το εχω.Ισως βοηθησει.
  12. Τι λεει το λαστιχακι το Μ45 φιλε? Τι ειχες πριν?
  13. Αξιιζει δηλαδη στα παπια μας να βαζουμε 100ρες βενζινες για μεγαλο χρονικο διαστημα??Εγω εχω το κρυπτον r το 115 του 06 το μοντελο το γραφω στου X φορουμ μιας και εδω εγινε αναφορα περι βενζινων κλπ.Ποτε δεν εχω βαλει 100ρα αλλα για να το κανω τωρα δεν πρεπει να περιμενω να αδειασει εντελως το ντεποζιτο και να το καθαρισω και μετα να βαλω την 100ρα?(το παπι δεν ειναι μαμα)
  14. Επειδη τωρα ειμαι στο στρωσημο δεν το ανοιγω.Λεω,να το στρωσω πρωτα να δω τι παιζει με τις ταχυτητες και τα χιλιομετρα,και μετα βλεπουμε για τα γραναζια.Παντως, το πιο πιθανο ειναι να το μακρυνω λιγο γιατι που και που παμε και λιγο πιο εξω και θα ειναι κουραστικο με κοντες σχεσεις.Τωρα,για την protech την φορουσα πριν οταν ηταν 54 με τα ιδια πραματα χωρισ το βολαν και τη μιζα να εχει καταργηθει και το μηχανακι μπερδευε λιγο,τωρα με τη sebring ουτε μπερδευει και κανει και πολυ ωραιο ηχο.
  15. Καλημερα παιδια.Λοιπον Το μηχανακι εχει τωρα τα εξης. ροικη εξελιξη στη κεφαλη,το κομπλερ της μιζας εφυγε,ελαφρωμενο βολαν,28κειχιν ημιπλακε,εκκεντροφορος φουεγγο,εξατμισι σεβρινγ,και πιστονι 55μμ ΤΟΠ με ρεκτιφιε στον κυλινδρο του παλιου κρυπτον.Τωρα,επειδη το μιχανακι με ολα αυτα ειναι αρκετα κοντο λεω να για +1 δοντι μπροστα, το 1 δοντρι +7 χιλιομετρα δεν ειναι η κανω λαθος?
  16. Για το R το 06.Το εχω στα 54 τοπ πιστονι καρμπυρατερ 28 κειχην ημιπλακε εκκεντροφορο fuego εξατμιση Sebring θυριδωμενη κεφαλη του R. θελω να παω στα 56 τι πιστονι προτεινετε εχει ανεβασει κανεις αλλος το R του σε 56μμ να μου προτεινει τιποτα?
  17. Εγω απο λαστιχα εχω τα vee rubber tiger δεν εχω κανενα προβλημα απλα εχω βαλει μικροτερο νουμερο απο το εργοστασιακο και που και που αμα το φορτωσω σε κιλα σκαει καμια σαμπλρελα και τρεχω.Επισης σε αλλο crypton που ειχα ειχα τα michelin gazelle ωραιο μαλακο αλλα δεν παταει τοσο καλα σαν το vee rubber σε στεγνο εδαφος
  18. Την protech την φοραει πανω αλλα το κρουβει το παπι αυτη αλλα θα την κρατισω γιατι μου αρεσει πολυ αυτος ο ηχος που κανει.Προσεξα οτι με την protech δεν κανει κατι ψιλομπερδεματα σε σχεση με την sebring.
  19. Καλο μηνα αρχικα σε ολους σας.Εβαλα την protech σημερα πολυ ωραιος ηχος,αλλα δεν μου δινει σαν τη sebring αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας:pΤα κυλινδροπιστονα ειναι τραβιγμενο απο τα μαλλια να εχουν φαγωθει,ειδικα το πιστονι ειναι της κουτας 500 χιλιομετρα εχει κανει.Θα ανοιξω σημερα αυριο 54 με το δικο του κυλινδρο να δω τι γινεται και θα σας πω :wacko:
  20. Οι βαλβιδες ειναι καινουργιες και σωστα ρυθμισμενες,τωρα το πιστονι ειναι και αυτο κανουργιο 400 χιλιομετρα του εχω κανει.Το ειχα τερματισει το μηχανακι οταν ημοουν γυρω στα 300 χιλιομετρα αλλα δεν νομιζω να εχει να κανει τοσο αυτο.Αν ειναι να το σκαω και να θελω πιστονι παει πολυ.Σημερα θα του βαλω μια protech κιολας να το δουλεψω ετσι να δω τι λεει.Ρε παιδια εχει ανοιξει κανεις το R 54 ?? Το ανοιξατε 54 τον δικο του κυλινδρο η βαλατε αλλον??Εγω εβαλα 54ρι κυλινδρο της Daytona αλλα η καδενα για να χτυπαει σωστα εχει μπει ενα λουρακι σαν πατημα.Ο μηχανικος μου τωρα ο καινουργιος γιατι επεσε σε μαλακα την πρωτη φορα,μου λεει οτι με τον δικο του κυλινδρο πρεπει να ανοιξω 54 θα ειναι πολυ καλυτερα μου λεει.Περιμενω γνωμες ευχαριστω:)
  21. Θα το βγαλω να το καθαρισω το καρμπ αλλα και παλι το εχω λιγο καιρο αντε να εχω κανει με αυτο 500 χιλιομετρα.
  22. Γεια χαρα παιδια.Μολις τωρα εγινα μελος.Μπενω στο θεμα.Εχω και εγω ενα crypton R 06 μοντελο.Εχει τα εξεις πραματα.Πιστονι 54 top keihin 28ri ημιπλακε εκκεντροφορο fuego θυριδωμενη κεφαλη και μια εξατμιση sebring.Λοιπον το παπι παει αρκετα καλα χωρις να μπερδευει παρα λιγο στα πολυ χαμηλα.Το καρμπυρατερ ειναι τελειως ανοικτο θελω να πω οτι δεν εχει ουτε φιλτροχοανη ουτε κανενα πλεγμα που βαζουν πολοι.Το βλεπω ομως σιγα σιγα να πεφτει η αποδοση του λετε να εχει να κανει με το ανοιχτο καρμπυρατερ που τα περνει ολα μεσα?ΑΑ επισης εχει κανει 9.000 χιλιομετρα.
×
×
  • Create New...