Jump to content

chrisz86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrisz86

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

chrisz86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκανα συγχρονισμο και παλι το ιδιο κανει!Τεσπα θα δω τι θα κανω... Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες!!:)
  2. Μα καποια τραγουδια τα βγαζει κανονικα το κινητο με ελληνικους χαρακτηρες και καποια αλλα οχι!Το περιεργο ειναι οτι στον υπολογιστη εχω ολα τα τραγουδια περασμενα με ελληνικα κεφαλαια!Γιατι καποια τα βγαζει οπως ειναι κ αλλα οχι?Να τα εβγαζε ολα ας πουμε με αλαμπουρνεζικα θα το καταλαβαινα!
  3. Μια ερωτηση!Γιατι στη μουσικη μερικα τραγουδια που εχω περασει απο τον υπολογιστη κ ειναι γραμμενα στα ελληνικα, τα βγαζει κανονικα και αλλα τα βγαζει με κατι ακαταλαβιστικα γραμματα?
  4. καλημερα!!μια χαρα το κινητο, το αγορασα χθες και μου φαινεται πολυ καλο!εχω ομως ενα προβλημα!πολλες φορες μου βγαζει το μενου να φαινεται με γυρισμενο το κινητο οριζοντια και οχι καθετα!γιατι γινεται αυτο και πως μπορω να το αλλαξω? και κατι αλλο.αποθηκευω απο τον υπολογιστη καποια τραγουδια αλλα δεν υπαρχουν στην εκθεση.τα βρισκω οταν παω στις εφαρμογες > διαχειριση αρχειων.πως μπορω να το ρυθμισω και να τα βρισκω στην εκθεση?
  5. Ξερουμε αν υπαρχουν και αν οχι, ποτε θα ερθουν Ελλαδα τα υπολοιπα χρωματα, οπως πχ ασπρο με μπλε ριγα?
  6. Καλημερα!Θελω να αγορασω αυτο το κινητο: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000432 Επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα θελω καποιος να μου πει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του οπως πχ το οτι δεν εχει HSDPA! Ευχαριστω!:)
×
×
  • Create New...