Jump to content

cecilia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cecilia

  • Ημ. Γέννησης 24/05/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

cecilia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε guys, για καμ του δώθε, όλο και κάποιος θα έχει ακούσει κάτι για τα foundation year. Give me your lights please :help::this:
  2. χαχαχαχαχαχαχα όντως ρε συ, σαν το φτωχό συγγενή θα ήσουν αν όλοι εκτός από σένα ήταν κουστουμάτοι :lol:
  3. ε, ποιος τι χάρη σου τότε, ένα ζευγαράκι havaianas πάρε και είσαι έτοιμος...! (ε, ρε παντόφλα που έχει να πέσει :p )
  4. Εγώ βασικά λέω να της κάνεις κανά χουνέρι και να σκάσεις με βερμουδίτσα-σαγιονάρα-γυαλί rayban :lol: Καλές σου αγορές λοιπόν :)
  5. Εγώ ακούω πολλούς και διάφορους σταθμούς ανάλογα τα κέφια. Αλλά αν δεν κάνω "ζάπινγκ" στα ερτζιανά, τότε το αφήνω πάντα στο galaxy 92. Είναι απο τους λίγους σταθμούς που παίζουν κυρίως mainstream μουσική, χωρίς όμως τις δυσάρεστες εκπλήξεις τύπου "και τώρα μετά από το υπέροχο viva la vida των coldplay, ας περάσουμε στο καινούριο τραγούδι της πέγκυς ζήνα":dizzy:
  6. Ε, άμα το έχει φορέσει και ο σάκης αλλάζει το πραγμα...:p Κατάλαβα τι εννοείς, αν και δεν έχω ιδέα πως το ζητάς, πολύ ωραίο θα είναι πάντως. Και βασικά καλά λέει ο DesertSMisSRaiN νέο παιδί είσαι, είναι και καλοκαίρι, τι να την κάνεις τη γραβάτα, άστο καλύτερα...:happy: A, ναι, και η καλύτερη ιδέα, όπως προαναφέρθηκε είναι να πας μαζί με την κοπέλα σου!
  7. Εγώ είμαι της απόψης ότι αφού η κοπέλα σου θα φορέσει ένα τόσο έντονο χρώμα, καλό θα ήταν εσύ να φορέσεις μόνο ουδέτερα χρώματα (μαύρο, άσπρο, γκρι). Το "ασορτί" που λες με την κόκκινη γραβάτα προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου. Λοιπόν εγώ θα σου πρότεινα είτε άσπρο πουκάμισο με μαύρη γραβάτα, είτε μαύρο πουκάμισο (χωρίς όμως γραβάτα). Και στις 2 περιπτώσεις με μαύρα παπούτσια. Απλά, λιτά και απέριττα δηλαδή :p
  8. εγώ ψηφίζω stella artois δαγκωτό!!:up:
  9. Hello :) Είμαι απόφοιτη λυκείου και ενδιαφέρομαι να σπουδάσω βιολογία στην αγγλία. Δυστυχώς δεν έχω τόσο υψηλό βαθμό απολυτηρίου, οπότε αποφάσισα να παρακολουθήσω κάποιο foundation course εδώ στην ελλάδα. Θα ήθελα λοιπόν όποιος ξέρει να μου δώσει κάποιες πληροφορίες παραπάνω για το τι ακριβώς παίζει σε αυτά τα courses. Είμαι ανάμεσα στα network, fcollege και eurostudies, μήπως ξέρετε ποιο θεωρείται καλύτερο; Thankssss πολύ! :D
×
×
  • Create New...