Jump to content

dimkatsar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimkatsar

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimkatsar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα σε ολους. Εχω μια απορια σχετικα με τα προγραμματα distance learning που πραγματοποιουνται στην Ελλαδα σε συνεργασια με αγγλικα πανεπιστημια.Τωρα τελευταια ειχα παει για καποια ενημερωση μεταπτυχιακων και MBA στην Icon.Στην παρουσίαση που εγινε αναφερθηκε οτι τα πτυχια που χορηγουνται απο το πανεπιστημιο Leicester συγκεκριμένα, αναγνωρίζονται ως ισοτιμα απο το Δοαταπ με την προυποθεση παντα να υπαρχει καποιο αντιστοιχο τμημα στο Ε.Α.Π. Δεν ξερω εαν καποιος γνωριζει γενικα με το τι ισχυει για τετοιου ειδους προγραμματα και αν οντως αναγνριζονται απο το Δοαταπ.Θα θελα να μαθω παντως γιατι με ενδιαφερει αμεσα να παρακολουθησω καποιο ΜΒΑ `η καποιο MSc και αν οντως αναγνωριζονται ακομα καλυτερα γιατι θα μπορει καποιος να το χρησιμοποιησει και σε διαγωνισμους του Δημοσιου. Καθε βοηθεια/προταση για καποιον καλο φορεα που συνεργαζεται με αγγλικα πανεπιστημια δεκτη παιδια!.
  2. φιλε πηγα στο forum που μου ειπες, εκανα register, πηγα στο section handheld pcs and pda αλλα δεν μπορω να βρω το direct downloads :(. Μπορεις να μου στειλεις το link μηπως? Ευχαριστώ και παλι!
  3. ευχαριστώ πολυ!!!...στο site αυτο εχει πχ και ενημερωσεις για επιπλεον POIs,μπλοκα κτλπ?.Οποτε θα κατεβαζω αυτα τα updates και θα τα κανω απλα copy στην SD και μετα reset, σωστα?.Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?.
  4. Θα ηθελα να κανω μια αλλη ερωτηση.απο τη στιγμη που ξεκλειδωσω το navigon, τα updates των χαρτων με ποιον τροπο θα τα βρισκω?.Ενοοω υπαρχει καποιο site που θα μπορω να τα κατεβαζω free?.Για να το ξεκλειδώσω πρεπει πρωτα απαραιτητως να του βαλω καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης πχ το dest.7 ή μπορω στο ηδη υπαρχον προγραμμα του navigon να του περναω τα updates?. Πως μπορω να το ξεκλειδωσω τελικα?.:worry: Ευχαριρώ και παλι!
  5. φιλε καλησπερα. η διαδικασια αυτη που αναφερεις κανει και για το navigon 2100 max? ευχαριστω και παλι.
  6. Καλησπερα σας, Θα θελα να ρωτησψ το εξης.Μπορω στο iphone που εχω να εγκαταστησω το destinator 7 και να το μετατρεψω ετσι σε ενα gps? Αν ναι ποια ειναι η διαδικασια!!!??? Ευχαριστώ.
  7. File mou kalispera.ime neo melos edo mesa.tha thela na me voithisis pos mporo na katevaso apo kapou to destinator 7 gia na to kano install sto navigon 2100 max pou skopevo na agoraso.Akoma tha thela na se rotiso ean mporo na to egkatastiso kai sto iphone?.Ginetai `h petaksa patata?.

    Eyxaristo!

  8. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεο μελος και θα θελα τη βοηθεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω το navigon 2100 max μιας και εχω ακουσει καλα λογια. 1.Συγκριτικα σε τι υστερει/υπερτερει εναντι του mls destinator 4800 πχ?. 2.Διαβασα καποια posts σχετικα με το destinator 7.Μιλαμε για το προγραμμα εκεινο που υπάρχει στο παραπανω mls destinator???.Αν δηλαδη ξεκλειδωσω το navigon τοτε μπορω να εγκαταστησω ακριβως το ιδιο software που τρεχει και το destinator gps με ακριβως τις ιδιες δυνατοτητες πχ POIs κτλπ??. Θα μπορούσατε να μου πειτε εαν θελετε με καποιες λεποτομερειες ποια ειναι η διαδικασια που θα πρεπει να ακολουθησω για να κανω install το destinator 7?. 3.Η καρτα sd που εχει το navigon ειναι αρκετη σε χωριτικοτητα για το dest.7?.Να την κανω καλου κακου πρωτα backup για τυχον προβληματα?. 4.Εαν το ξεκλειδωσω το navigon τοτε δεν χρειαζεται να πληρωνω για τα updates χαρτων κτλπ,σωστά ή οχι?. Οποιαδηποτε αλλη χρησιμη πληροφορία καλοδεχουμενη! Ευχαριστώ!
  9. File mu kalispera.Skeftomai kai ego na agoraso to navigon 2100 max pna.prol;ava kai diavasa kapia posts sxetika me to destinator 7.Mporis na mu pis ti akrivos perisoteres dinatotites prosferei apo to programma pou ine idi egkatestimeno sto navigon otan to agorazis?.Milame gia to software pou iparxei sto mls destinator px ή kamia sxesi?. Tha prepei prota na kseklidoso me kapia alli diadikasia to navigon protou kano install to destinator 7?.Opos katalaves den katexo kai polla apo gps genika alla mu fanike poli kalo to navigon gia na to agoraso. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
×
×
  • Create New...